Paula Molés
Paula Molés dirigeix i presenta "Un restaurant caníbal a Berlín"
DIUMENGE, A LES 13.05

Nathan Myhrvold, l'home que va deixar de treballar amb Bill Gates per investigar tots els perquès de la cuina, a "Un restaurant caníbal a Berlín"

Aquest diumenge, 9 d'octubre, a les 13.05 per Catalunya Ràdio, "Un restaurant caníbal a Berlín" comptarà amb la visita de Nathan Myhrvold. Un científic avantatjat, expert en tecnologia, escriptor, fotògraf increïble i una ment brillant. Doctor en Física Teòrica i Matemàtiques, ha treballat amb Bill Gates a Microsoft i amb Stephen Hawkings a la Universitat de Cambridge. Publica articles sobre qüestions tan dispars com bioterrorisme, clima, energia, paleontologia i astronomia i, afortunadament, li apassiona la gastronomia.

En l'edició de diumenge d'"Un restaurant caníbal a Berlín", Paula Molés conversarà amb el nord-americà Nathan Myhrvold. L'any 2000 va deixar la direcció tecnològica de Microsoft per estudiar cuina a París, i el 2007 va crear The Cooking Lab, un laboratori de recerca culinària on investiga el perquè de tots els processos culinaris de la cuina. D'aquest laboratori únic al món en surten treballs monumentals. L'últim, "Modernist Pizza". 26 quilos, 3 volums, 1.700 pagines i 3.700 fotografies que expliquen com mai abans la història, els costums, les receptes i les tècniques que hi ha darrere del menjar més popular del món: la pizza.   

 Aquesta setmana també torna "Menuts Gasull", la parada de mercat en què "Un restaurant caníbal a Berlín" reivindica els menuts. Carme Gasull parlarà dels cervellets: com cuinar-los i quines en són les receptes més populars. El programa anirà fins a Ca l'Estevet, al centre de Barcelona, a tastar els seus famosos cervellets a la romana. I també visita el restaurant caníbal el seu crític de capçalera, Philippe Regol, que explicarà els seus últims descobriments al voltant d'una taula.  

El programa repassarà l'actualitat de la setmana, Salvador Garcia-Arbós farà poesia en un minut a partir d'un so que surt de la cuina, i el restaurant japonès Wagokoro, a Gerri de la Sal (Pallars Sobirà), descobrirà la seva especialitat.   

 

Anar al contingut