DIUMENGE, A LES 23.40

"Música de merda", a "El Celobert"

Diumenge, 21 d'abril, a les 23.40, "El Celobert", amb Lluís Gavaldà, emet el capítol "Música de merda", sobre els esnobs que després de remenar els discos dels coneguts els fan sentir com uns ignorants quan parlen de música... I sobre com espantar-los.

Quina ràbia que fan els esnobs i els pòsters, oi? Són aquells que quan van a casa d'algú li repassen la col·lecció de discos sense demanar permís i fan ganyotes quan troben un disc de Mecano o de Lluís Llach, que menyspreen qualsevol artista d'èxit massiu i que quan parlen de música sempre troben la manera de fer sentir l'amfitrió com un ignorant. Per això dona gust espantar-los amb cançons suposadament queques que retraten actituds marcades pels prejudicis i per un cert infantilisme estètic.

Lluís Gavaldà en parlarà amb Javier Blánquez, periodista i crític de música electrònica i, més recentment, de música clàssica.

La vigatana Núria Graham serà l'artista encarregada de fer la versió d'una de les cançons més destacades que han sonat en el programa, en aquest cas, "My Heart Will Go On", de la cantant canadenca Celine Dion. El tema integrarà la llista a la playlist del programa, juntament amb 10 cançons més.

"El Celobert" és un programa de música que parteix d'una idea original de Lluís Gavaldà per a l'emissora iCat, canal de cultura i música de Catalunya Ràdio on se n'han fet més de 800 programes, que parla de cançons i que deixa, sobretot, que siguin les cançons les que parlin. Lluís Gavaldà n'explica l'argument, el context en què van ser concebudes i la personalitat de l'artista que les va crear, d'una manera desenfadada, planera i apta per a tots els públics, des del melòman empedreït fins a l'oient ocasional.

"El Celobert" s'emet a TV3 els diumenges, a les 23.40, i a iCat, de dilluns a divendres, a les 20.00.

 

catradio/elcelobert

facebook/elcelobert

twitter/elcelobert

instagram/elcelobert

 

Anar al contingut