"Mood Z" entrevista l'actor de "Merlí Sapere Aude" Pere Vallribera, i estrena "A tres veus"

"Mood Z" és l'espai de continguts creats i destinats als joves, que TV3 distribueix en exclusiu a les plataformes i xarxes socials que més els agraden. Aquesta quarta setmana d'emissió, el programa oferirà uns continguts d'actualitat entre els quals destaquen l'estrena de la secció "A tres veus", un debat amb tres punts de vista confrontats, i una entrevista a l'actor de "Merlí Sapere Aude" Pere Vallribera.

L'equip de "Mood Z"
L'equip de "Mood Z"

Un equip de periodistes, activistes i "influencers" encapçalat per Marina Vallejo (@marina_val19), Xènia Casado (@xeniacasvila), Aleix Manzano (@aleixmanzanotv) i Gerry Querol (@revolucionari99) acosten cada setmana l'entreteniment, l'actualitat i la cultura als més joves a "Mood Z", la fàbrica de continguts digitals de TV3, per parlar de l'actualitat i de tot allò que interessa a aquesta generació Z.

L'oferta de continguts que ofereix el programa s'articula a través de píndoles de vídeo, a Instagram, Twitter  i TikTok, les xarxes que més fan servir els joves. A Youtube, a més, el programa hi publica un vídeo amb la història principal del dia, un resum amb el millor de la setmana i hi té un consultori "live" setmanal.

Tots aquests continguts també estan disponibles a TV3alacarta.

Continguts de "Mood Z" durant la setmana que ve, del 2 al 8 de novembre

Dilluns, 2

IG: A "Revolucionàries", de la mà de Maria Bouabdellah, es parlarà del comerç local: com és que les botigues de barri han quedat en l'oblit? Hem abandonat els petits comerciants?

IG live: A les 21.30, Aleix Manzano entrevistarà l'actor de "Merlí Sapere Aude" Pere Vallribera

Dimarts, 3

IG: Víctor Figueroa i Laia Patau parlen de les primeres vegades, a "Conversex".

      Jaume Lozano farà una prèvia a les eleccions nord-americanes. Parlarà de recorregut, pronòstics... i tot amb entrevistes i testimonis que explicaran en primera persona com és viure als Estats Units amb Donald Trump com a president.

YT:  Estrena del format "A tres veus" en què tres persones amb opinions diferents debaten. Aquesta setmana, el programa reuneix un estudiant del batxillerat humanístic, un del científic i un altre de l'artístic-escènic.

Dimecres, 4

IG: Torna la secció de màgia, "La generació de la il·lusió", amb Sanyes i els seus trucs.

       Jaume Lozano analitza els resultats de les eleccions nord-americanes

       "ART Z" parlarà amb Edu Esteve, un jove cantant que es va quedar a les portes d'entrar a l'Acadèmia d'Operacion Triunfo 2020. L'entrevista, que repassarà la seva vida i trajectòria, inclourà una actuació musical.

Dijous, 5

IG: Aleix Manzano surt al carrer per donar veu als joves amb "La veu del poble". Actualment els joves van molt al gimnàs. Però hi van a fer esport o a lligar? Algú ha trobat l'amor entre peses?

YT:  La Marina Vallejo entrevista el Kiko Germain a "Joves amb història", un jove que quan tenia 19 anys va viatjar a Uganda i va fundar una ONG que va col·laborar en la creació d'un orfenat.

Divendres, 6

IG: El Miquel Unzué portarà la seva píndola de crítica satírica dels temes d'actualitat més candents. 

Dissabte, 7

IG: El Sergi Cano ens farà un repàs de l'actualitat dels mitjans a "Cultura mediàtica"

Diumenge, 8

IG: Carla Junyent, que està d'Erasmus a Bèlgica, porta receptes, per a adolescents, a "Cuina de supervivència".

"Mood Z" és una producció de TV3 amb la col·laboració de La Bombilla Media.

tv3.cat
www.tv3.cat/moodz

instagram.com/moodztv3
twitter.com/moodztv3
youtube.com/moodztv3 
tiktok.com/moodztv3

Anar al contingut