Diumenge, a le s22.45

Montserrat Costa i la pèrdua prematura dels pares, a "Els meus fills"

Diumenge, 18 d'octubre, a les 22.45, TV3 emetrà el quart episodi d'"Els meus fills", la sèrie documental produïda pel Departament de Nous Formats, dirigida per Xavier Brichs i presentada per la periodista Gemma Nierga. És la preqüela d'"Els meus pares", que, amb un format molt semblant, continua tenint com a eix conductor la relació entre pares i fills.

Montserrat Costa i Gemma Nierga
Montserrat Costa i Gemma Nierga

Diumenge, 18 d'octubre, després del "30 minuts", TV3 emetrà el quart capítol d'"Els meus fills", el programa, dels mateixos creadors d'"Els meus pares", en què la periodista Gemma Nierga es proposa descobrir com són les relacions entre pares i fills quan les circumstàncies no semblen les més fàcils. Un programa ple d'històries molt emotives, amb una gran dosi de superació personal.

Montserrat Costa: quan se't moren els pares

Quan una parella mor en un accident de circulació i deixa dues nenes òrfenes, algú del seu entorn es pot plantejar l'opció de fer-los de pares?

Aquest programa va rebre la carta de la Montserrat, que tenia només tres anys quan va perdre els seus pares en un accident de circulació. Ella i la seva germana Ester van anar a viure a casa dels seus oncles i ells els van fer de pares.

Una història molt similar a la que va viure Carla Simón, directora de la multipremiada pel·lícula "Estiu 1993", que també explicarà la seva història en aquest capítol.

tv3.cat/elsmeusfills
Anar al contingut