Montse Mir, de Catalunya Ràdio, guardonada amb la Placa Federació de Comunicació en la Gala del Patinatge Català

La Federació Catalana de Patinatge ha reconegut la periodista esportiva en un acte al Mirador de les Caves-Cal Blay, a Subirats, per la seva llarga trajectòria en el seguiment informatiu de les activitats federatives i esportives del patinatge català.

La periodista Montse Mir ha rebut la Placa Federació, en la categoria de Comunicació, durant la primera Gala del Patinatge Català, organitzada per la Federació Catalana de Patinatge i que ha tingut lloc al Mirador de les Caves-Cal Blay, a Subirats (Alt Penedès).

En la Gala del Patinatge Català, s'han premiat els èxits esportius assolits pels esportistes i clubs catalans de l'any 2017, i s'ha fet un reconeixement a la tasca de suport de les activitats federatives dutes a terme per persones, entitats i institucions. Per aquest motiu, el Jurat de la Gala del Patinatge d'enguany ha decidit guardonar Montse Mir amb la Placa Federació.

Montse Mir és redactora del Departament d'Esports de Catalunya Ràdio, especialista en hoquei patins, esport que segueix des de fa vint anys. Una llarga trajectòria professional que l'ha convertit en una referència informativa en el món de l'hoquei al nostre país. L'any 1998 va cobrir la primera Final Four de la Lliga Europea.

 

catradio.cat

 

Anar al contingut