Dimecres, a les 8.20

Mònica Terribas entrevista Salvador Illa, ministre de Sanitat, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dimecres, "El matí de Catalunya Ràdio" centrarà l'atenció en l'evolució de la crisi del coronavirus amb el ministre de Sanitat, Salvador Illa, a més de valorar la situació amb els doctors Antoni Trilla i Oriol Mitjà.

A primera hora,a les 7.30, com cada dia, el programa connectarà amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, per saber en quin punt es troba la pandèmia.

A les 8.20, Mònica Terribas entrevistarà Salvador Illa, ministre de Sanitat, per fer balanç de l'evolució de la crisi del coronavirus.

A continuació, pels volts de les 9.05, tertúlia d'actualitat amb Andreu Pujol Mas, historiador; José Maria Fuster Fabra, advocat; Míriam Hatibi, analista de dades i portaveu de la Fundació IBN Batuta, i Mònica Sabata, consultora de projectes institucionals per a empreses i entitats. La tertúlia inclourà una entrevista a Oriol Mitjà, metge investigador en Malalties Infeccioses i Salut Global de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol.

A les 10.35, a l'espai de reflexió "Racó de pensar", el periodista i activista David Fernàndez parlarà del llibre "Epidemiocràcia", que acaben de publicar Javier Padilla i Pedro Agullón, en què analitzen com un virus està modificant les bases de les societats actuals.

A partir de les 11.10, "Mediats i serioses" presenta l'actualitat televisiva de la setmana amb Àlex Gutiérrez i Santi Villas, i les propostes serièfiles, amb Sílvia Comet, Cristina Bordas i Víctor Sala. La secció inclourà una entrevista a Queco Novell, que presenta el programa "Ciutadà novell" els dimecres a TV3. Tot seguit, a les 11.50, "Time out" amb Carme Lluveras.

A partir de les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee.  

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut