Diumenge, a les 21.55, al 33

Moments a la vida decisius, a "Curtcircuit 33"

Diumenge 18 d'agost, a les 21.55, la màgia del millor cinema, en format curt, a "Curtcircuit 33", l'espai presentat pel periodista Lluís Salgado. Aquesta setmana, al 33, tres pel·lícules sobre aquests instants que ho capgiren tot: "Selfies", "Tres pàgines" i "Paneroles".

"Selfies", de Claudius Gentinetta (Suïssa), és una obra mestra de l'animació més actual. Recentment en competició al Festival d'Annecy i millor pel·lícula a FILMETS Badalona film Festival 2018, és més que una galeria de fotos.

En algun moment, podria semblar una distòpia futurista, però el fet és que parla molt bé del present i de la manera com ens relacionem amb el món en què vivim.

"Tres pàgines", de Roger Gariépy (Quebec), planteja com reaccionaríem davant d'una mala notícia. Ens deixaríem portar per la desesperació? O seríem capaços de posar "al mal temps, bona cara"?

"Paneroles", de Marc Riba i Anna Solanas, uns autèntics mestres de l'animació stop motion, mostren una pel·lícula deliciosa, divertida i inesperadament romàntica.

De fet, si es fes una enquesta sobre el grau de popularitat de les panaroles, no en sortirien gaire ben parades, però així i tot són les protagonistes d'aquest curt.

"Selfies" – Suïssa – 4 minuts – Animació

"Tres pàgines" ("Trois pages") – Canadà (el Quebec) – 15 minuts – Ficció

"Paneroles" – Catalunya – 3 minuts – Animació stop motion

 

tv3.cat/curtcircuit-33
facebook.com/curtcircuit33

twitter.com/curtcircuit33

Anar al contingut