Miqui Puig i Albert Cabestany fan trial a Port del Comte, a "Temps de neu"

Demà, a les 19.35, Esport3 emetrà un altre capítol de "Temps de neu" amb Víctor Patsi, que aparca la pilota i agafa els esquís. Aquesta setmna l'"Era nocturna" a Baqueira-Beret

La secció "Neu&Snow" ajuntarà Miqui Puig, ex-Sencillos, DJ i productor musical, amb Albert Cabestany, excampió del món de trial, a l'estació del Port del Comte. Allà faran trial o, com a mínim, ho intentaran en un lloc gens habitual, a la neu.

A la secció "Històries de neu", Toni Real recordarà un reportatge amb Roser Capdevila, la il·lustradora creadora de "Les 3 bessones", en què es veu el lligam que té amb la neu al costat de les seves tres filles, les populars 3 bessones.

El reportatge de la setmana ensenyarà la primera edició de l'"Era nocturna", un eslàlom en paral·lel, de nit, amb enllumenat artificial, a Baqueira-Beret.

Els col·laboradors fixos, Stefi Troget (muntanyenca), Dani Fornell ("youtuber"), Leo Tarrat (freeski) i Jordi Alís (esquimotatge), explicaran situacions diverses de les modalitats que dominen.

I per a qui no faci mandra llevar-se ben d'hora, ben d'hora, ben d'hora, imatges de la primera baixada per pista, just en el moment en què s'obren els remuntadors, a "Obrint la pista".

tv3.cat/temps-de-neu

Anar al contingut