Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DIVENDRES, A LES 8.30

Miquel Iceta, primer secretari del PSC, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Divendres, 13 de desembre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Miquel Iceta, primer secretari del PSC.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona. Només podran accedir-hi els mitjans que s'hagin acreditat prèviament, abans de les 20.00 d'avui, al correu comunicacio@ccma.cat.

 

La tertúlia analitza el resultat de les eleccions britàniques amb John Etherington

A les 9.10, la tertúlia, amb Albert Sáez, columnista d'El Periódico; Sofia Cabanes, periodista i cofundadora del digital ebrenc Aguaita.cat; Álex Salmon, periodista; Milagros Pérez Oliva, periodista d'El País, i John Etherington, professor de Ciències Polítiques i de Sociologia de la UAB, que analitzarà els resultats de les eleccions britàniques d'avui, de les quals sortiran els 650 diputats del 58è Parlament del Regne Unit, dos anys i mig després de les eleccions del 2017.

 

Els investigadors Miquel Rovira i Francisco Doblas fan balanç de la COP25

A les 10.30, "I visca la terra" farà balanç de la Cimera Mundial sobre el Canvi Climàtic 2019 (COP25) el mateix dia en què s'acaba, amb dos investigadors que hi han participat: Miquel Rovira, director de Sostenibilitat d'Eurecat, i Francisco Doblas, director del Departament de Ciències de la Terra al Barcelona Supercomputing Center.

A les 10.45, "Temps a la carta", amb Gemma Puig, i a les 11.00, "Desinforme setmanal", amb Adrià Cuatrecases i Sergi Vives.

 

Roger Escapa viurà dissabte la final del concurs de cuina Pere Tapias i arrencarà diumenge La Marató 2019

A les 11.30, "Deixa que soni", amb Miqui Puig i Blai Marsé. La secció inclou l'entrevista a Meritxell i Judit Neddermann, que presenten el disc de vuit nadales "Present", una petita joia a veu i piano que inclou un poema de Salvador Espriu i del que ja en van interpretar "El petit vailet" al programa "A tocar!" de Catalunya Ràdio, dissabte passat. Avui, les dues germanes han esmorzat al programa "Tots els matins del món", de Catalunya Música.

Finalment, Roger Escapa avançarà els continguts d'"El suplement" de dissabte, amb la final de la primera edició del concurs de cuina Pere Tapias, i de diumenge, amb l'arrencada de La Marató 2019, a les 8.00, des del Casino l'Aliança del Poblenou de Barcelona, que aquest any està dedicada a les malalties minoritàries.

 

L'actriu Àngels Gonyalons, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats l'actriu Àngels Gonyalons i l'oient Francesc Redondo, i tancarà una setmana amb presència diària de concursants actors, en el marc de la setmana del teatre que Catalunya Ràdio du a terme entre els dies 9 i 15 de desembre, per donar suport a l'escena teatral catalana.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut