Dissabte, a les 13.50

Miquel Abras posarà música al top 1 de "Zona zàping"

Demà, dissabte, a les 13.50, a TV3, el "Zona zàping" comptarà amb la presència de Miquel Abras, que posarà música al top 1, amb el seu tema "Què serà de les nostres vides".

Es podran veure les reaccions a la notícia esportiva de la setmana: el retorn "a casa", de Pau Gasol, després de 20 anys a l'NBA, com si protagonitzés l'històric anunci de torrons per Nadal.

El protagonista viral del programa és un petit chihuahua anomenat Morty que, gràcies a la seva peculiar forma de caminar, s'ha fet famós a ritme de "Jump in the line", de Harry Belafonte.

A més, diversos challenges de TikTok, com el de llançar nata enlaire per intentar encertar-la amb la boca, o el que inclou divertides coreografies de la nova versió del tema "Toxic", de Britney Spears.

Es veurà també la pitjor actuació d'un futbolista a Guatemala, que fingeix una agressió, i la polèmica actuació d'un àrbitre a Mèxic, que refusa una pilota que anava a gol.

I, com cada setmana, el recull de patacades rebudes pel programa a la secció "Estàs bé?".

Com a plat principal del programa, el "No te la fotis", en què els seguidors del programa fan arribar via xarxes socials (web, WhatsApp, Instagram i TikTok) les seves creacions i experiències, amb especial atenció a les que generen la neu i les bicicletes o patinets.

facebook.com/zonazaping
twitter.com/zonazaping
instagram.com/zonazaping

Anar al contingut