"Joc de cartes estiu", a Cambrils
Dimecres, a les 22.05

Millor restaurant de tradició familiar de Cambrils, a "Joc de cartes estiu"

Demà, a les 22.05, TV3 emetrà el segon capítol de "Joc de cartes estiu", el concurs gastronòmic líder d'audiència de TV3, presentat per Marc Ribas, i que es fa amb la col·laboració de DlO Magnolia. I a les 23.10, es reemetrà el capítol en què buscaven el millor restaurant regentat per famosos

En el món de la gastronomia és freqüent trobar nissagues de cuiners i cuineres que han seguit la tradició familiar als fogons. Marc Ribas es desplaçarà fins a Cambrils per trobar el millor restaurant de tradició familiar de la població. Els restaurants que hi participaran seran Denver, Botella i Casa Macarrilla.

A més de veure quins punts forts i febles tenen, també descobriran si és aconsellable, o no, treballar amb la família.

El millor restaurant regentat per famosos

A les 23.10 es podrà tornar a veure el capítol en què buscaven el millor restaurant regentat per famosos. Marc Ribas va tornar a Tossa de Mar per assaborir els gran arrossos i el menjar casolà de Casa Andrés, un restaurant de tota la vida, propietat del model internacional Andrés Velencoso i la seva germana i sòcia, Sílvia Velencoso; Van seguir el recorregut fent parada al cor de Barcelona per endinsar-se en un restaurant japonès de nivell, el HaHa, propietat de les germanes Ruth Jiménez i Rebeka Brown, una parella que els va rebre amb tota la seva energia i simpatia. Van acabar la ruta a Sant Cugat del Vallès descobrint la creativitat d'un japonès amb 8 anys d'història, el Sugoi, on els va acollir la propietària, Gemma Mengual, medallista olímpica i empresària, acompanyada per Bàrbara Mengual, germana, sòcia i gerent.

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

Anar al contingut