Millet busca la parella ideal, a "Polònia"

Demà, a les 21.55, un altre capítol de l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler. La sentència del cas Palau ha estat un cop fort per a Fèlix Millet (Queco Novell). Ho intentarà tot per aconseguir driblar la condemna. Fins i tot, un matrimoni de conveniència.

Podrà, Carles Puigdemont (Queco Novell), ser president de Catalunya? La resposta, la donarà el govern espanyol a través d'un èxit dels Village People.

I, enmig de la incertesa de la investidura del president de la Generalitat, Catalunya tindrà una invasió alienígena. La destrucció del territori dependrà d'una reunió amb el líder català.

Mentrestant, a la seu del PDeCAT, reben amb indignació la seva vinculació amb el cas Palau. Marta Pascal (Judit Martín) i Artur Mas (David Marcé) consideren que el partit està net, tot i que les circumstàncies no diuen el mateix.

El judici a Galileu Galilei serà recordat per la rectificació de l'astrònom en l'últim moment. La història seria molt diferent si l'haguessin jutjat en el context actual del procés.

Paral·lelament, Xavier García Albiol (Fermí Fernández) es posarà a pidolar diputats de la manera més folklòrica: amb una "tuna".

A tot això, el procés ha estat una font fructífera de marxandatge. En el programa de demà es descobrirà l'última novetat en pancartes desplegables. Versàtil, fàcil de transportar i a un preu molt assequible.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia