Miki Nuñez, aquest estiu, durant el rodatge de "Jo mai mai"

Miki Núñez debutarà com a actor en una sèrie de ficció amb "Jo mai mai", que 3Cat estrenarà a principis del 2024

El cantant terrassenc serà un dels protagonistes de la nova sèrie de 3Cat, produïda per Abacus, que també comptarà amb Claudia Riera, Mireia Aixalà i Pere Ponce entre el repartiment.

La ficció, que gira al voltant d'unes colònies d'estiu, va adreçada a un públic juvenil i familiar i té la música en català com un dels eixos principals.

El cantant Miki Núñez serà un dels protagonistes de la nova sèrie de ficció "Jo mai mai", que s'estrenarà a 3Cat a principis del 2024. Es tracta del debut com a actor en una sèrie de ficció del popular cantant de Terrassa, a qui recentment s'ha pogut veure a la televisió com a presentador del talent show "Eufòria".  

La sèrie, produïda per Abacus i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, està protagonitzada per Claudia Riera ("Les de l'hoquei") i compta, entre el repartiment de personatges adults, amb Pere Ponce, Mireia Aixalà, David Menéndez Boye, Mercè ArànegaMoha Amazian i Mar Pawlowsky. La ficció va adreçada a un públic juvenil i familiar i té la música en català com un dels eixos principals.  

Miki Núñez es mostra molt "il·lusionat amb aquesta nova aventura" que li permet recuperar la vocació que té des de petit de dedicar-se a la interpretació i que va deixar en segon pla amb el seu salt al món de la música. A "Jo mai mai" podrà combinar aquestes dues passions. 

 

La trama de la sèrie gira al voltant d'unes colònies d'estiu i de totes les vivències i experiències que un grup d'adolescents - Jan Buxaderas, Maria Morera, Joel Cojal, Zoe Arnao, Biel Rossell, Berta Rabascall, Aleix Otem i La Imèn - viuran durant deu dies màgics i inoblidables. Miki Núñez interpretarà un dels monitors de les colònies.  

La sèrie s'ha rodat aquest estiu en espais naturals del Vallès Oriental, el Montseny i els Pirineus i traslladarà l'espectador a un univers reconeixible per a moltes generacions, un fet que permetrà unir famílies senceres davant la pantalla.  

 

La sèrie anirà acompanyada d'un conjunt de continguts transmèdia que s'aniran desvelant en les pròximes setmanes al compte d'Instagram de la ficció, on també es descobriran altres sorpreses. 

Anar al contingut