Dissabte i diumenge, a les 20.00

Miguel Torres i Segi Ferrer-Salat sobrevolen el Penedès i el Monestir de Poblet, als últims capítols de "Globus sonda"

Aquest cap de setmana, el programa conduït per Francesc Mauri i Candela Figueras oferirà entrevistes al vinicultor Miguel Torres i a l'empresari Sergi Ferrer-Salat.

Dissabte, 14 de setembre, a les 20.00

En el novè capítol, un cognom il·lustre en la història del vi, Torres, és el passatger d'aquest "Globus sonda". Miguel Torres és una de les persones que més hi entén de vins i, amb ell, emprendrem el viatge just des del seu celler, a Vilafranca. Francesc Mauri i tot l'equip s'hi ha desplaçat per fer un programa entre vinyes. És la quarta generació d'una nissaga vinícola i, qui el coneix, el defineix com a visionari. Un home enamorat dels vins i un lluitador preocupat pel medi ambient i ocupat en la lluita contra el canvi climàtic. Al cotxe de seguiment, acompanya Candela Figueras un altre amant dels vins, un escriptor que fa molts anys que coneix Miguel Torres.

Diumenge, 15 de setembre, a les 20.00

I en l'últim capítol puja al globus del programa un dels empresaris més potents del país, Sergi Ferrer-Salat. No acostuma a concedir entrevistes, però, amb "Globus sonda", fa una excepció. És el seu segon vol en globus, però aquest cas és molt especial. Per primera vegada, un globus aerostàtic emprendrà el vol des d'un lloc tan emblemàtic com el monestir de Poblet i, des d'allà, Sergi Ferrer-Salat i Francesc Mauri sobrevolaran una Conca de Barberà que Candela Figueras coneix molt bé i que recorrerà per terra acompanyada d'una persona pròxima a l'empresari i a la seva lluita per preservar el medi ambient.

"Globus sonda"

Dirigit per Joan Domènech, el programa convida l'espectador a fer un viatge únic per diferents zones de Catalunya. El globus vola per sobre dels núvols i per zones concretes del país des d'un lloc privilegiat. L'Empordà, el delta de l'Ebre, el Bages, Vic o Esterri d'Àneu són algunes de les zones per on vola Francesc Mauri amb el convidat del programa.

A cada capítol de "Globus sonda" hi ha dos convidats: un, el protagonista del programa, que fa el vol amb Francesc Mauri, i un altre, un personatge que, amb Candela Figueras, és al cotxe de seguiment, seguint des de terra el trajecte que es fa per l'aire. Des del cotxe, aquest personatge fa preguntes i parla del convidat principal del programa. Hi ha un factor sorpresa que es revela quan s'aterra: tots dos personatges es descobreixen, gaudint d'un àpat junts amb els productes típics de cada territori que han sobrevolat, mentre comenten l'experiència.

 El format de "Globus sonda" permet que l'espectador conegui el personatge convidat, que descobreixi el territori des de l'aire, anècdotes curioses i les peculiaritats del món dels globus aerostàtics. A més, tots els viatges en globus acaben amb un esmorzar en què es tasten productes km 0 de la zona per la qual s'ha volat durant el programa.

"Globus sonda" és una producció de TV3 en col·laboració amb Boxcom.

tv3.cat/globus-sonda

 

Anar al contingut