Miguel Ríos "Al cotxe"
Miguel Ríos "Al cotxe"
DILLUNS, A LES 23.50

Miguel Ríos i Alba Florejachs acompanyaran Eloi Vila, "Al cotxe"

Dilluns, just després de "Natura sàvia", a les 23.50, TV3 emetrà un altre episodi d'"Al cotxe". Els protagonistes d'aquesta setmana seran el cantant Miguel Ríos, i l'actriu i "coach" d'"El got d'aigua", Alba Florejachs.

Dilluns, 19 de novembre, s'emetrà el capítol 45 d'"Al cotxe", després de "Natura sàvia". Aquesta setmana, comparteixen trajecte i conversa amb Eloi Vila dos artistes que s'estimen l'escenari:

Miguel Ríos: "Cantar és molt addictiu. Costa viure sense això."

Miguel Ríos torna a fer una gira amb els èxits de la seva carrera i ha vingut a Barcelona per actuar al Gran Teatre del Liceu. Puja "Al cotxe" i l'Eloi l'acompanya fins a TV3.

El cantant parla de la seva trajectòria musical i explica per què ha tornat a la carretera després d'haver anunciat que plegava. Recorda com s'ho va fer per convertir-se en un rocker, una professió inimaginable per a algú que va créixer en una família nombrosa, molt humil i sense cap contacte amb el món de l'espectacle. Una conversa entranyable, divertida i amb molt de rock&roll.

Alba Florejachs: "La meva àvia era una 'nena de Rússia' i el meu avi va ser un dels fundadors del PSUC."

Alba Florejachs és una de les "coachs" d'"El got d'aigua", el concurs d'oratòria de TV3 que està a punt d'arribar a la gran final. Puja "Al cotxe" i l'Eloi l'acompanya fins a la tele.

L'actriu fa balanç d'aquesta última experiència televisiva en què ajuda nois i noies a fer bons discursos en públic. Recorda les seves col·laboracions al "Polònia" i explica que està a punt d'estrenar l'obra de teatre "L'habitació del costat" a La Villarroel. Reconeix que el perfil de la seva família, amb interessos polítics i artístics molt marcats, va facilitar que triés dedicar-se a la interpretació. I també confessa, amb molt sentit de l'humor, el lloc estrany on va conèixer la seva parella actual i pare del seu fill.


twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

 

Sant Joan Despí, 16 de novembre del 2018

Anar al contingut