"Col·lapse"
Dissabte, "Col·lapse"
Dissabte, a les 22.05

Miguel Poveda , Manel Alías, Ona Carbonell i Alberto San Juan, a "Col·lapse"

Dissabte, a les 22.05 i a TV3, "Col·lapse", el talk show dirigit i presentat per Ricard Ustrell, entrevistarà el "cantaor" Miguel Poveda, que d'aquí un mes actuarà al Gran Teatre del Liceu. Ricard Ustrell conversarà amb l'artista nascut a Badalona de la seva trajectòria i dels lligams que conserva amb Catalunya, incloent la col·laboració amb el sommelier del Celler de Can Roca, Josep Roca, que també participarà a l'entrevista d'aquest dissabte.

El periodista Manel Alías visitarà també el "Col·lapse", un dia abans de l'estrena al programa "30 minuts" del reportatge que ha dirigit i que porta per nom "Entre la terra i el cel: guerra". És un dels escassos treballs periodístics que s'han fet des de les zones del Donbass controlades per Rússia. De fet, l'equip encapçalat per Alías ha estat un dels pocs que ha seguit tot el procés d'annexió de les quatre regions ucraïneses des que es van convocar els polèmics referèndums.

El programa, a més, abordarà la coincidència dels tres virus d'aquesta tardor que estan tornant a fer que alguns hospitals no donin a l'abast. Ustrell en parlarà amb l'infectòleg de l'Hospital Germans Trias i Pujol, Oriol Mitjà; l'especialista en malalties infeccioses de l'Hospital del Mar, Judit Villar, i el periodista Dani Sánchez Ugart. 

Dos noms més de l'edició del "Col·lapse" d'aquest dissabte seran Ona Carbonell i Alberto San Juan. La nedadora visitarà el refugi dels dissabtes, després de l'estrena del documental "Empezar de nuevo", que ella mateixa ha protagonitzat. Amb Alberto San Juan, Ricard Ustrell parlarà, entre d'altres coses, del seu paper a la pel·lícula d'Álex de la Iglesia "El cuarto pasajero". 

El programa comptarà una setmana més amb el coach de "Col·lapse", Sergi Pàmies, que en aquesta ocasió comentarà els avantatges i els inconvenients de la resiliència.  

La cirereta del programa la posarà l'encesa dels llums del Nadal del refugi del "Col·lapse", com sempre, amb la música de la banda del programa. 

 

Anar al contingut