"El meu germà persegueix dinosaures", amb participació de TV3, present al Festival de Venècia

El film de Stefano Cipani "El meu germà persegueix dinosaures", amb participació de TV3, es presentarà el 2 de setembre a la secció "Eventi speciali- Le giornate degli autori" del Festival Internacional de Cinema de Venècia, que comença demà.

"El meu germà persegueix dinosaures"
"El meu germà persegueix dinosaures"

Demà, i fins al 7 de setembre, se celebra a Venècia la 76a edició del Festival Internacional de Cinema. Lapel·lícula catalano-italiana amb participació de TV3, "El meu germà persegueix dinosaures", dirigida per Stefano Cipani i interpretada per Alessandro Gassman, Isabella Ragonesse, Rossy de Palma i Pepa López, entre d'altres, es presentarà en tres projeccions diferents dins la secció especial "Le giornate degli autori" del festival, que es faran a partir del dia 2 de setembre.

"El meu germà persegueix dinosaures" ("Mio frattello rincorre i dinosauri") és una pel·lícula basada en la novel·la de Giacomo Mazzariol, que duu el mateix nom, i que gira entorn la història de dos germans, un d'ells amb síndrome de Down, que es convertirà en superheroi a ulls de l'altre.

Sinopsi

Jack té cinc anys, dues germanes i desitja amb totes les seves forces un germà per jugar a "coses de nois". Un dia, els pares li anuncien que tindrà un germà i que serà especial. Està boig d'alegria, especial per a ell significa "superheroi". Després del naixement dels seu germà Giovanni, Jack entén que sí que és diferent als altres i descobreix les paraules "síndrome de Down". És en aquest moment quan el seu entusiasme es transforma en rebuig i vergonya. Haurà de passar l'adolescència per adonar-se que la seva idea inicial no estava tan equivocada: el seu germà Gio contagia tanta vitalitat que arriba a concloure que potser sí que és un superheroi de veritat; i que, en qualsevol cas, és el seu millor amic.

Fitxa tècnica

Direcció: Stefano Cipani
Guió: Fabio Bonifacci
Intèrprets: Alessandro Gassmann, Isabella Ragonese, Rossy de Palma, Francesco Gheghi, Gea Dall'Orto, Maria Vittoria Dallasta, Lorenzo Sisto, Roberto Nocchi i Pepa López.
Productors: Isabella Cocuzz, Arturo Paglia i Antonia Nava.
Fotografia: Sergi Bartrolí
Música: Lucas Vidal

"El meu germà persegueix dinosaures" ("Mio frattello rincorre i dinosauri") és una coproducció catalano-italiana de Paco Cinematográfica i Neo Art Producciones, SL, amb participació de TV3 i el suport de l'ICEC.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut