"El meu germà persegueix dinosaures"
"El meu germà persegueix dinosaures"

"El meu germà persegueix dinosaures", amb participació de TV3, present al Festival de Venècia

El film de Stefano Cipani "El meu germà persegueix dinosaures", amb participació de TV3, es presentarà el 2 de setembre a la secció "Eventi speciali- Le giornate degli autori" del Festival Internacional de Cinema de Venècia, que comença demà.

Demà, i fins al 7 de setembre, se celebra a Venècia la 76a edició del Festival Internacional de Cinema. La pel·lícula catalano-italiana amb participació de TV3, "El meu germà persegueix dinosaures", dirigida per Stefano Cipani i interpretada per Alessandro Gassman, Isabella Ragonesse, Rossy de Palma i Pepa López, entre d'altres, es presentarà en tres projeccions diferents dins la secció especial "Le giornate degli autori" del festival, que es faran a partir del dia 2 de setembre.

"El meu germà persegueix dinosaures" ("Mio frattello rincorre i dinosauri") és una pel·lícula basada en la novel·la de Giacomo Mazzariol, que duu el mateix nom, i que gira entorn la història de dos germans, un d'ells amb síndrome de Down, que es convertirà en superheroi a ulls de l'altre.

Sinopsi

Jack té cinc anys, dues germanes i desitja amb totes les seves forces un germà per jugar a "coses de nois". Un dia, els pares li anuncien que tindrà un germà i que serà especial. Està boig d'alegria, especial per a ell significa "superheroi". Després del naixement dels seu germà Giovanni, Jack entén que sí que és diferent als altres i descobreix les paraules "síndrome de Down". És en aquest moment quan el seu entusiasme es transforma en rebuig i vergonya. Haurà de passar l'adolescència per adonar-se que la seva idea inicial no estava tan equivocada: el seu germà Gio contagia tanta vitalitat que arriba a concloure que potser sí que és un superheroi de veritat; i que, en qualsevol cas, és el seu millor amic.

Fitxa tècnica

Direcció: Stefano Cipani
Guió: Fabio Bonifacci
Intèrprets: Alessandro Gassmann, Isabella Ragonese, Rossy de Palma, Francesco Gheghi, Gea Dall'Orto, Maria Vittoria Dallasta, Lorenzo Sisto, Roberto Nocchi i Pepa López.
Productors: Isabella Cocuzz, Arturo Paglia i Antonia Nava.
Fotografia: Sergi Bartrolí
Música: Lucas Vidal

"El meu germà persegueix dinosaures" ("Mio frattello rincorre i dinosauri") és una coproducció catalano-italiana de Paco Cinematográfica i Neo Art Producciones, SL, amb participació de TV3 i el suport de l'ICEC.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut