Divendres, a les 22.05

"Més que un president", a TV3

Demà, a les 22.05, a TV3, "Més que un president", un documental del Departament d'Esports que analitza per què la presidència del Barça s'ha convertit en una cadira tan inestable que cap dels cinc últims ocupants (Núñez, Gaspart, Laporta, Rosell i Bartomeu) ha pogut completar el mandat

En el moment en què el club viu la pitjor crisi econòmica dels seus 122 anys d'història, tres són els candidats que aspiren a la presidència d'un club que intenta mantenir, per damunt de tot, el seu peculiar model de propietat tutelada pels 140.000 socis. Tot això davant la majoria de rivals, que pertanyen a grans corporacions econòmiques o estats.

El paper de la dona en la direcció de l'entitat, el futur de l'economia dels clubs de futbol en la indústria de l'entreteniment i el paper del mateix Barça en la vida política de Catalunya davant les seves aspiracions sobiranistes, s'analitzen en els 50 minuts de durada del programa, on també es farà un seguiment del dia a dia en campanya dels tres candidats, per conèixer la versió més íntima de qui, a partir del 7 de març, ocuparà la llotja del Camp Nou.

En el documental hi participen, a banda de Víctor Font, Toni Freixa i Joan Laporta, altres veus autoritzades com les de John Carlin, Ferran Soriano, Karl-Heinz Rummenigge, Susana Monje, Lluís Foix, Simon Kupper, Genís Roca i Josep Maria Solé i Sabaté.

"Més que un president" és un documental del Departament d'Esports, realitzat per Lluís Canut, Bernat Miró, Àngel Rufí, Maria Colomer, Jordi Ramos i Santi Padró.

tv3.cat

 

Anar al contingut