Més música i més "Concerts confinats", al 33

A partir de dimarts, 14 d'abril, continuen els "Concerts confinats" al 33, el nou espai que mostra la música que fan els artistes des de casa durant aquests dies de confinament. Els protagonistes de la setmana seran Caïm Riba, Andrea Zayas, Donallop, Marcel Casellas i la Cobla Catalana dels Sons Essencials, El Pot Petit, Dr. Ring-Ding i Bongoroll, Fito Luri, Duo del Mar i Maruja Limón. La proposta musical del 33 es completarà amb l'emissió de diversos concerts enregistrats abans de l'inici del confinament.

Aquesta setmana, el 33 continuarà l'emissió dels "Concerts confinats", un espai diari de música feta des del confinament, i també emetrà diversos concerts enregistrats abans de la crisi del coronavirus. La proposta estarà en antena mentre duri l'estat d'alarma i es mantingui el confinament. La major part d'aquesta programació és fruit de la crida que ha vehiculat l'Acadèmia Catalana de la Música en un acord amb la CCMA.

Així, cada dia, per obrir l'emissió a les 21.55, el 33 oferirà tres cançons fetes per músics diferents des del seu confinament. Aquesta setmana es podran veure les actuacions de Caïm Riba, Andrea Zayas, Donallop, Marcel Casellas i la Cobla Catalana dels Sons Essencials, El Pot Petit, Dr. Ring-Ding i Bongoroll, Fito Luri, Duo del Mar i Maruja Limón.

I després de l'emissió de la pel·lícula de cinema català, el 33 programarà cada dia un concert. Dimarts, 14 d'abril, serà la nit del 17è Festival de Bandes de Música de Catalunya, un concert cedit per la Federació Catalana de Societats Musicals. Dimecres, es podrà reviure l'actuació de Nakany Kanté, cantant de Guinea Conakry establerta a Sabadell, a la Nit de Música Africana de les Festes de la Mercè 2018. I dijous s'emetran tres petits concerts de tres estils diferents: el pianista Adolf Pla interpreta Mompou, la música aflamencada d'Alba Carmona (exmembre de Las Migas) i la guitarrista suïssa d'origen rus i resident a Barcelona, Ekaterina Záytseva.

Aquesta oferta musical és prèvia a un cap de setmana que també estarà farcit de música de tots els gèneres i en tots els formats.

 

tv3.cat/33

Anar al contingut