Ares Riu condueix les rodes en aranès al canal 3/24.
Ares Riu condueix les rodes en aranès al canal 3/24.
A partir del 5 de juny

Més informació en aranès al canal 3/24, que dilluns estrena una nova roda aranesa diària

A partir de dilluns, 5 de juny, a les 11.45, la programació del 3/24 oferirà una nova roda aranesa, que s'emetrà de dilluns a divendres per a tot Catalunya. D'aquesta manera, el canal de notícies de Televisió de Catalunya aposta per ampliar la informació en aranès que des de fa anys es pot seguir al 3/24. 

La nova roda aranesa, que s'estrena dilluns al matí, tindrà el mateix format audiovisual que la que ja s'emet diàriament a la tarda i també serà conduïda per Ares Riu. L'emissió del matí tindrà una durada de 15 minuts, de les 11.45 a les 12.00, i la de la tarda es mantindrà entre les 15.35 i les 16.00.  

Aquesta estrena permetrà augmentar els continguts informatius televisius en aranès que produeix la CCMA, compromesa amb la defensa i difusió de la llengua aranesa tant des de Televisió de Catalunya com de Catalunya Ràdio. La nova roda aranesa se suma al "TN comarques Val d'Aran" que s'emet per a la Vall d'Aran cada divendres, amb Jovita Ané, i l'actual roda en aranès del 3/24 que s'emet per a tot Catalunya, les tardes de dilluns a divendres, amb Ares Riu. 
 
324.cat/directe   
 

Anar al contingut