Més d'un milió i mig d'espectadors connecten amb el "TN vespre", en un dilluns liderat per TV3

TV3 va liderar l'audiència d'ahir, amb una quota del 16,2%, amb els telenotícies i "Està passant", al capdavant dels espais més vistos del dia. L'edició del "TN vespre" d'ahir va obtenir el segon millor resultat d'audiència dels últims quatre mesos i 1.572.000 espectadors el van mirar en algun moment de l'emissió.

Ahir, dilluns, TV3 va tornar a liderar l'audiència del dia de manera destacada, amb una quota del 16,2%, a 5 punts de la cadena classificada en segona posició, Antena3. TV3 va situar tres programes al capdavant del rànquing dels espais més vistos del dia, les edicions del vespre i del migdia dels telenotícies i "Està passant", que també van liderar les seves respectives franges d'emissió.

L'espai més vist del dia va ser el "TN vespre", amb Toni Cruanyes, amb una audiència de 939.000 espectadors i una quota del 31,2%, la segona millor xifra d'audiència dels últims quatres mesos. Ahir, 1.572.000 espectadors van mirar en algun moment el telenotícies, que va fer un ampli seguiment de les nevades que van caure a diferents indrets de Catalunya. El segon espai més vist del dia va ser el "TN migdia", amb Raquel Sans i Carles Prats, amb una audiència de 518.000 espectadors i una quota del 25,6%.

El  tercer lloc del rànquing el va ocupar "Està passant", l'informatiu satíric del vespre que presenta Toni Soler, que va ser vist per 478.000 espectadors i va obtenir una quota del 18,9%.

El capítol d'ahir de la sèrie "Benvinguts a la família" va liderar la seva franja d'emissió i va ser el cinquè espai més vist del dia, amb una audiència de 432.000 espectadors i una quota del 14,4%.

També cal destacar els bon resultats de "Com si fos ahir", que va ser el cinquè més vist de la temporada, amb una audiència de 317.000 espectadors i una quota del 16,7%; i de "Tot es mou", el segon més vist de la temporada. Tots dos programes van liderar les seves franges d'emissió.

(Font: Kantar Media, ind. 4 i +)

tv3.cat

 

Anar al contingut