Més de mig milió d'espectadors segueixen l'entrevista al president de la Generalitat, en un diumenge liderat per TV3

TV3 va liderar l'audiència d'ahir, diumenge, amb una quota de l'11,4%. L'espai més vist del dia, amb una quota del 19,6%, va ser l'entrevista que el director de TV3, Vicent Sanchis, va fer al president de la Generalitat, Quim Torra. TV3 ha estat líder durant tot el cap de setmana, i tant divendres com dissabte, amb una quota molt per sobre de la resta de cadenes

L'entrevista al president de la Generalitat la van seguir 564.000 espectadors i va obtenir una quota del 19,6%. Va ser l'espai més vist del dia i va liderar la seva franja d'emissió. A internet, l'entrevista a Quim Torra va ser vista en directe per 14.237 usuaris únics. Va generar una conversa social de 21.900 missatges a Twitter, que van tenir 3,6 milions d'impressions. Va ser el tercer programa de televisió més comentat del dia a tot Espanya, segons dades de Kantar Media.

El segon lloc del rànquing dels espais més vistos d'ahir, diumenge, el va ocupar el "TN cap de setmana vespre", amb una audiència de 563.000 espectadors i una quota del 20,8%. I el "TN cap de setmana migdia", que es va situar en quarta posició, el van veure 439.000 espectadors i va obtenir una quota del 23,4%.

TV3, també líder de divendres i dissabte

Dissabte, TV3 va ser líder destacada del dia, amb una quota del 15,3% i a 6 punts de la cadena classificada en segona posició. Els tres espais més vistos del dia van ser les dues edicions dels telenotícies i "Preguntes freqüents", que va tornar a liderar la seva franja i va doblar el segon classificat, amb una audiència de 336.000 espectadors i una quota del 20,4%.

Pel que fa a divendres, TV3 va obtenir una quota del 16,5%, a 6,1 punts de la cadena classificada en segon lloc. TV3 va situar cinc programes al capdavant del rànquing dels espais més vistos del dia: les edicions del vespre i del migdia dels telenotícies, l'avanç informatiu de la moció de censura a Mariano Rajoy, "Com si fos ahir" i "Està passant".

(Font: Kantar Media, ind. 4 i +)

tv3.cat

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut