Tercera setmana de "Mood Z"
Tercera setmana de "Mood Z"

Més continguts per als joves en la segona setmana de "Mood Z"

L'espai de continguts d'interès per als joves, que TV3 distribueix en exclusiu a les plataformes i xarxes socials, "Mood Z", oferirà, aquesta setmana, continguts d'actualitat i que preocupen els joves, tots creats i explicats per ells mateixos i que poden trobar als canals que més utilitzen.

Un equip de periodistes, activistes i influencers encapçalat per Marina Vallejo (@marina_val19), Xènia Casado (@xeniacasvila), Aleix Manzano (@aleixmanzanotv) i Gerry Querol (@revolucionari99) acostaran l'entreteniment, l'actualitat i la cultura als més joves a "Mood Z", amb una oferta de continguts que s'articularà a través de píndoles de vídeo, a Instagram, Twitter i TikTok, i un vídeo amb la història principal del dia, publicat a YouTube. El programa també tindrà un consultori "live" setmanal a YouTube i un resum amb el millor de la setmana. Tots aquests continguts també estaran disponibles a TV3alacarta.

Continguts de "Mood Z" durant la setmana que ve, del 19 al 25 d'octubre

Dilluns, 19

Instagram: "Revolucionàries" amb Maria Bouabdellah. Parlarà de les agressions masclistes al transport públic amb una de les responsables de TRAM, per denunciar la situació que viuen moltes dones en aquests àmbits

YouTube: "Famosos a TikTok", amb Gerry Querol.

Dimarts, 20

Instagram: "Conversex", amb Víctor Figueroa i Laia Patau. La masturbació. Per què és encara un tema tabú a la societat? Què aporta la masturbació al cos humà?

Dimecres, 21

Instagram: "La generació de la il·lusió", secció de màgia amb Sanyes. Sorprendrà els responsables d'una botiga de llaminadures.

YouTube: "ART Z", amb Marina Vallejo. Entrevista a Francesc Boix, un famós youtuber skater que parla de l'estigma que encara han de suportar els joves amants d'aquesta forma d'oci.

Dijous, 22

Instagram: "La veu del poble", amb Aleix Manzano, la secció que surt al carrer per donar veu als joves. Últimament tothom s'apunta al gimnàs. Ho fa per posar-se en forma o per lligar-hi? Es pot trobar l'amor en un gimnàs?

YouTube: "Joves amb història", amb Marina Vallejo. Entrevista a Mohamed el Amrani. Quan tenia 17 anys, el Mohamed va crear la Xarxa de Convivència, una plataforma social que aposta per la cohesió social i la creació de referents per als joves musulmans catalans. Gràcies a fets com aquest va ser un dels guanyadors als premis Príncep d'Astúries.

Divendres, 23

Instagram: "La crítica", amb Miquel Unzué. Píndola de crítica satírica dels temes d'actualitat més candents. 

YouTube: "T'hi atreveixes?", amb Xènia Casado. Aquesta setmana buscarà joves disposats a fer una broma telefònica a la seva mare. Seran capaços d'aconseguir fer creure que estan embarassades?

Dissabte 24

Instagram: A "Cultura mediàtica", Sergi Cano repassarà l'actualitat dels mitjans

Diumenge 25

Instagram: "Cuina de supervivència", amb Carla Junyent, que està d'Erasmus a Bèlgica, porta receptes de cuina per a adolescents. Aquesta setmana explicarà com es fa l'"arròs amb coses".

"Mood Z" és una producció de TV3 amb la col·laboració de La Bombilla Media.

tv3.cat
www.tv3.cat/moodz

instagram.com/moodztv3
twitter.com/moodztv3
youtube.com/moodztv3 
tiktok.com/moodztv3

Anar al contingut