Més continguts per als joves en la segona setmana de "Mood Z"

L'espai de continguts d'interès per als joves, que TV3 distribueix en exclusiu a les plataformes i xarxes socials, "Mood Z", oferirà, aquesta setmana, continguts d'actualitat i que preocupen els joves, tots creats i explicats per ells mateixos i que poden trobar als canals que més utilitzen.

Segona setmana de "Mood Z"
Segona setmana de "Mood Z"

Un equip de periodistes, activistes i influencers encapçalat per Marina Vallejo (@marina_val19), Xènia Casado (@xeniacasvila), Aleix Manzano (@aleixmanzanotv) i Gerry Querol (@revolucionari99) acostaran l'entreteniment, l'actualitat i la cultura als més joves a "Mood Z", amb una oferta de continguts que s'articularà a través de píndoles de vídeo, a Instagram, Twitter i TikTok, i un vídeo amb la història principal del dia, publicat a YouTube. El programa també tindrà un consultori "live" setmanal a YouTube i un resum amb el millor de la setmana. Tots aquests continguts també estaran disponibles a TV3alacarta.

Continguts de "Mood Z" durant la setmana que ve, del 19 al 25 d'octubre

Dilluns, 19

Instagram: "Revolucionàries" amb Maria Bouabdellah. Parlarà de les agressions masclistes al transport públic amb una de les responsables de TRAM, per denunciar la situació que viuen moltes dones en aquests àmbits

YouTube: "Famosos a TikTok", amb Gerry Querol.

Dimarts, 20

Instagram: "Conversex", amb Víctor Figueroa i Laia Patau. La masturbació. Per què és encara un tema tabú a la societat? Què aporta la masturbació al cos humà?

Dimecres, 21

Instagram: "La generació de la il·lusió", secció de màgia amb Sanyes. Sorprendrà els responsables d'una botiga de llaminadures.

YouTube: "ART Z", amb Marina Vallejo. Entrevista a Francesc Boix, un famós youtuber skater que parla de l'estigma que encara han de suportar els joves amants d'aquesta forma d'oci.

Dijous, 22

Instagram: "La veu del poble", amb Aleix Manzano, la secció que surt al carrer per donar veu als joves. Últimament tothom s'apunta al gimnàs. Ho fa per posar-se en forma o per lligar-hi? Es pot trobar l'amor en un gimnàs?

YouTube: "Joves amb història", amb Marina Vallejo. Entrevista a Mohamed el Amrani. Quan tenia 17 anys, el Mohamed va crear la Xarxa de Convivència, una plataforma social que aposta per la cohesió social i la creació de referents per als joves musulmans catalans. Gràcies a fets com aquest va ser un dels guanyadors als premis Príncep d'Astúries.

Divendres, 23

Instagram: "La crítica", amb Miquel Unzué. Píndola de crítica satírica dels temes d'actualitat més candents. 

YouTube: "T'hi atreveixes?", amb Xènia Casado. Aquesta setmana buscarà joves disposats a fer una broma telefònica a la seva mare. Seran capaços d'aconseguir fer creure que estan embarassades?

Dissabte 24

Instagram: A "Cultura mediàtica", Sergi Cano repassarà l'actualitat dels mitjans

Diumenge 25

Instagram: "Cuina de supervivència", amb Carla Junyent, que està d'Erasmus a Bèlgica, porta receptes de cuina per a adolescents. Aquesta setmana explicarà com es fa l'"arròs amb coses".

"Mood Z" és una producció de TV3 amb la col·laboració de La Bombilla Media.

tv3.cat
www.tv3.cat/moodz

instagram.com/moodztv3
twitter.com/moodztv3
youtube.com/moodztv3 
tiktok.com/moodztv3

Anar al contingut