Xavier Graset dirigeix i presenta el programa "Més 324"
Xavier Graset dirigeix i presenta el programa "Més 324"
Avui, a les 22.05

"Més 324" especial per analitzar la sentència d'absolució del major Trapero i l'antiga cúpula dels Mossos

Avui, dimecres, després del "TN vespre", el programa "Més 324" oferirà una edició especial dedicada a analitzar la sentència absolutòria del major Josep Lluís Trapero i l'antiga cúpula dels Mossos d'Esquadra. L'espai informatiu i d'anàlisi, dirigit i presentat per Xavier Graset, s'emetrà a partir de les 22.05, conjuntament per TV3 i el 3/24.

Després de la publicació de la sentència d'absolució de l'Audiència Nacional a l'antiga cúpula dels Mossos d'Esquadra, TV3 modifica la programació d'aquesta nit per oferir una edició especial del "Més 324". Per aquest motiu, avui no s'emetran els programes "APM?" i "Joc de cartes", que es poden veure habitualment els dimecres a la nit a TV3.

El "Més 324", conduït per Xavier Graset, tindrà la col·laboració del delegat de TV3 a Madrid, Albert Calatrava, i de l'especialista en informació policial de TV3, Fàtima Llambrich.

L'espai comptarà amb Olga Tubau, advocada del major dels Mossos Josep Lluís Trapero, i Fermín Morales, advocat de l'exsecretari general d'Interior Cèsar Puig.

Després, el programa entrevistarà directament el mateix Cèsar Puig i l'exdirector general dels Mossos Pere Soler.

Les reaccions a la sentència arribaran també de la mà del conseller d'Interior, Miquel Sàmper, que serà entrevistat al "Més 324".

L'anàlisi de la decisió judicial, com és habitual, serà amb Joan Queralt, catedràtic de Dret Penal de la UB, i Marc Molins, advocat penalista. S'afegirà a la conversa, des de Madrid, el penalista Manuel Cancio.

La repercussió de la decisió judicial sobre els Mossos la detallaran els exconsellers d'Interior Montserrat Tura i Xavier Pomés, coneixedors del cos i l'estructura del Departament.

El programa "Més 324" és un espai de debat, amb direcció i presentació de Xavier Graset, que s'emet de dilluns a divendres, de 22.05 a 23.30, al canal 3/24.

tv3.cat/mes324
twitter.com/mes_324

#TraperoTV3

Anar al contingut