Xavi Coral i Xavier Graset, en una connexió amb Brussel·les del "Més 324".
Xavi Coral i Xavier Graset, en una connexió amb Brussel·les del "Més 324".
Dijous, a les 22.00

"Més 324. Especial Parlament Europeu", amb debat d'eurodiputats i entrevista a Carles Puigdemont

Aquest dijous, 16 de gener, a partir de les 22.00, TV3 emet una edició especial del "Més 324", dirigit i presentat Xavier Graset. El programa informatiu, que analitzarà la situació actual al Parlament Europeu, connectarà amb Brussel·les, des d'on Xavi Coral entrevistarà Carles Puigdemont.

Avui, dijous, entre les 22.00 i les 00.00, el "Més 324" oferirà un programa especial d'anàlisi de la situació política i jurídica derivada dels últims esdeveniments judicials amb repercussió sobre el Parlament Europeu. Xavier Graset comptarà amb eurodiputats de tots els partits polítics catalans que van obtenir representació a Europa: Javi López, del PSC; Diana Riba, d'ERC; Ernest Urtasun, d'ECP; Jordi Cañas, de Ciutadans, i Javier Zarzalejos, del PP.

Durant el programa, Xavier Graset connectarà amb Xavi Coral, corresponsal de TV3 a Brussel·les, que entrevistarà des de la capital comunitària Carles Puigdemont, expresident de la Generalitat de Catalunya i ara eurodiputat de Junts per Catalunya. La conversa abordarà l'abast de la seva immunitat i els procediments judicials que encara té oberts, la setmana en què Carles Puigdemont i Toni Comín han participat com a eurodiputats per primera vegada en una sessió del Parlament Europeu.

El programa "Més 324" és un espai de debat, amb direcció i presentació de Xavier Graset, que s'emet de dilluns a divendres, de 22.00 a 23.30, al canal 3/24.

 

tv3.cat/mes324

 

Anar al contingut