Dissabte, a les 22.05

Mercedes Milá, Lluís Permanyer i Montse Aguer, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", programa presentat per Cristina Puig que omple la nit d'informació rigorosa, mirades alternatives i entreteniment vinculat a l'actualitat.

Serà amb la periodista Mercedes Milá, el periodista Ramon Rovira, el cronista Lluís Permanyer, la directora dels museus de la Fundació Gala-Salvador Dalí, Montse Aguer; Pere Asensio i Maria Vallespí, veterans lluitadors contra els desnonaments, i Iñaki Garcia, activista històric de Barcelona. L'actuació musical anirà a càrrec de Manu Guix, que interpretarà la cançó "Com dues gotes d'aigua".

"Preguntes freqüents" entrevistarà Mercedes Milá, un dels referents del periodisme dels últims 40 anys. Es parlarà dels seus nous projectes televisius i de com ha evolucionat la professió en les darreres dècades.  

Com van ser els últims dies de la vida de Salvador Dalí? Ho explicaran el periodista Ramon Rovira, que li va fer una de les últimes entrevistes a Catalunya Ràdio, recuperada després de 30 anys; el cronista Lluís Permanyer, que va entrevistar el pintor en diverses ocasions, i Montse Aguer, directora dels museus de la Fundació Gala-Salvador Dalí. 

També s'explicarà la història de Pere Asensio i Maria Vallespí, veterans lluitadors contra els desnonaments. Una fotografia d'ells dos asseguts davant els antidisturbis s'ha fet viral com a exemple de la lluita veïnal. S'afegirà a la conversa Iñaki Garcia, activista històric de Barcelona.  

A més, es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola i de Quico Sallés.  

I en el programa també hi haurà els periodistes Àlex Cubero, Pilar Velasco, Jordi Panyella i Iva Anguera 

L'actuació musical anirà a càrrec de Manu Guix, que interpretarà la cançó "Com dues gotes d'aigua". 

Anar al contingut