Divendres, a les 15.50

Menú creatiu, a "Cuines al límit"

Demà, a les 15.50, TV3 emetrà el cinquè capítol de "Cuines al límit", el nou programa de Marc Ribas que s'emet cada divendres, i que pretén ajudar les famílies a cuinar amb els productes i els aliments que guarden a la nevera i al rebost de casa

La família Manzanaque-Méndez són 5: la Cèlia i el Toni; i la Vinyet, el Bruc i la Nura. Viuen a Sant Fruitós de Bages i els encanta cuinar. Es troben, però, que totes les receptes que cuinen són poc originals; sempre fan el mateix i segueixen la recepta fil per randa. Demanen ajuda al Marc per aprendre a fer un menú creatiu que surti de la seva normalitat.

A casa d'aquesta família mengen molt equilibrat i segueixen una dieta basada en fruita i verdura, llegums, arròs i peix. Quin serà el menú que els proposarà el Marc? Serà prou creatiu en només 20 minuts?

El programa

"Cuines al límit" és el nou programa de TV3 en què Marc Ribas es posarà en contacte amb algunes de les famílies que li han demanat ajuda a través del WhatsApp del programa. Mitjançant una videoconferència, en Marc coneixerà els seus gustos, les seves deficiències i els seus neguits a la cuina, i els proposarà un menú sencer: un primer, un segon i unes postres, fent servir únicament el que tinguin a casa.

Però, perquè sigui més emocionant, en Marc ho cuinarà tot en 20 minuts i desafiarà les famílies perquè també facin els tres plats amb el mateix temps.

tv3.cat

#CuinesAlLímitTV3

Anar al contingut