DIMECRES, A LES 8.30

Maurici Lucena, president d'AENA, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Mònica Terribas.

Mònica Terribas.

Dimecres, 18 de setembre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Maurici Lucena, president i conseller delegat d'AENA (Aeroports Espanyols i Navegació Aèria).

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona. Només podran accedir-hi els mitjans que s'hagin acreditat prèviament, abans de les 20.00 d'avui, al correu comunicacio@ccma.cat.

 

La tertúlia

Després de l'entrevista, la tertúlia amb Sara González, periodista de política del Nació Digital; José María Fuster-Fabra, advocat; Xavier Vendrell, empresari; Gemma Ubasart, professora de Ciència Política a la UdG, i Jordi Muñoz, professor de Ciència Política i Dret Públic de la UAB.

 

La tertúlia esportiva

A les 10.05, tertúlia esportiva amb Jordi Costa, realitzador del programa "Tot costa"; Natalia Arroyo, periodista de l'Ara, i Oriol Domènech, periodista.

A les 10.30, "El racó de pensar", amb Xavier Antich, parlarà del "Manual de desobediència civil" (Saldonar, 2019) dels germans Mark Engler i Paul Engler.

 

Entrevistes al presentador Marc Ribas i al director Manuel Huerga

A les 11.05, "Mediats i serioses", amb Sílvia Comet, Cristina Bordas, Àlex Gutiérrez i Santi Villas. La secció inclou les entrevistes a Marc Ribas, presentador del programa "Joc de cartes", i a Manuel Huerga, director de llargmetratge documental "Barcelona, la rosa de foc", que TV3 emetrà el dimarts dia 24 de setembre, a les 22.45, després del piromusical de La Mercè de Barcelona.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio