Dimecres, a les 22.35

Matrimonis, a "Cases d'en Pou"

Demà, a les 22.35, s'emetrà a TV3 el segon programa de "Cases d'en Pou". Fins ara, Joan Maria Pou ha viatjat per tot el món i ha conegut persones amb històries fascinants. És hora de canviar els papers i que tasti de primera mà què és ser l'amfitrió

En aquest segon i últim episodi de retrobades, Joan Maria Pou convida a casa seva dues de les parelles que més bones estones i reflexions han compartit amb ell: l'Hernan i la Patri, de Mèxic, i l'Scott i l'Steve, d'Escòcia. Un episodi carregat de records, riures i bon moments, en què parlaran de l'amor, del matrimoni i de la descendència. Però no tot serà parlar de temes profunds; també, aprofitant la retrobada, visitaran alguns dels llocs més interessants i desconeguts de Barcelona. Recorreran el refugi antiaeri del Palau de les Heures, un espai on es va refugiar Lluís Companys durant els bombardejos de la Guerra Civil. I ho faran acompanyats d'un dels historiadors menys seriosos de Catalunya, Toni Soler. A més, els convidats visitaran un dels llocs on en Pou s'ha deixat més la veu, el Camp Nou, i veuran en persona el lloc des d'on ha cantat els gols més emblemàtics del seu equip.

Durant els dos dies en què conviuran tots plegats, els convidats coneixeran algunes de les persones més importants de la vida d'en Pou, com ara el seu germà i la seva cunyada. I parlaran del paper que tenen els amics i la família en les seves vides. Un programa que demostra que tothom té dues famílies: la biològica i la que un es va creant amb els anys i amb la gent que es troba.

tv3.cat/casesdalgu

facebook.com/casesdalgutv3

twitter.com/casesdalgutv3

instagram.com/casesdalgutv3/

Anar al contingut