DILLUNS, A LES 21.55

"Matriculats" puja al camió

El dilluns 6 d'agost, a les 21.55, un altre episodi de "Matriculats", l'aposta de TV3 per a la nit dels dilluns. Un docusoap en clau d'humor, produït per TV3 amb la col·laboració de Triacom Audiovisual, sobre el món de les autoescoles, que mostra les peripècies de tot tipus d'alumnes per treure's el carnet de conduir. Òscar Dalmau posa veu a un format ple d'històries sorprenents que tenen com a protagonistes alumnes, professors i examinadors.

"Matriculats" puja al camió amb Carla Crombie, una model de passarel·la amb ganes de fer de camionera, i amb un matriculat del Senegal, l'Aliou.

 

Després de dos exàmens suspesos, Pol Molina ho torna a intentar i puja al pràctic de cotxe per tercera vegada. Es traurà el carnet a la tercera, o necessitarà més intents com el seu pare, Tomàs Molina?

 

Per a l'actriu Candela Antón també és dia d'examen. I per a la Clàudia, que té moltes ganes d'aprovar, però no de perdre de vista la professora.

 

El programa

 

A Catalunya, cada any hi ha més de 70.000 persones que obtenen el permís de conduir. Darrere de cada èxit hi ha un munt de pràctiques, d'hores de teoria i, sobretot, una infinitat d'anècdotes. "Matriculats" en segueix el procés: des del primer dia de l'alumne a l'autoescola fins a l'examen pràctic. Entremig, els protagonistes viuran mil i una aventures en la temuda jungla de l'asfalt.

 

Amb un format de docusoap en clau d'humor, "Matriculats" se centra en el seguiment d'uns quants alumnes en el procés d'obtenció de diferents tipus de permís de conducció. L'espectador és testimoni de primera mà de l'evolució dels alumnes, del seu procés d'aprenentatge, de la relació que tenen amb professors i examinadors i de les vivències dins i fora del vehicle. Les situacions reals es complementen amb una veu en off que en reforça els aspectes còmics i que acompanya l'espectador d'una història a l'altra. I els alumnes no són els únics que passen nervis als exàmens; també se sabrà com viuen l'ofici els examinadors i els professors d'autoescola.

 

Òscar Dalmau és la veu en off del programa i, amb un toc divertit i de vegades sorneguer, condueix per Catalunya seguint les històries dels protagonistes.

 

tv3.cat/matriculats

twitter.com/MatriculatsTV3

 

Sant Joan Despí, 3 d'agost del 2018

 

 

Anar al contingut