Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 21.55

Marta Vilalta, Ramona Maneiro i Sopa de Cabra, a "Preguntes freqüents"

Dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per la periodista Cristina Puig, amb Marta Vilalta, secretària general adjunta d'ERC; Ramon Espadaler, secretari general d'Units per Avançar i diputat del Grup Socialista-Units per Avançar; Gonzalo Segura, extinent de l'Exèrcit de Terra i autor d'"El ejército de Vox"; Ramona Maneiro, la dona que va ajudar a morir al tetraplègic Ramón Sampedro, i Sopa de Cabra.

En el "Preguntes freqüents" s'entrevistarà la secretària general adjunta d'ERC, Marta Vilalta, per analitzar l'arrencada de la mesa de diàleg Estat-Generalitat. Vilalta forma part d'aquesta taula i també va negociar la investidura de Pedro Sánchez. S'afegirà a la conversa l'advocada penitenciària Marisa Díaz, que explicarà les últimes novetats de l'aplicació de l'article 100.2 a Oriol Junqueras i Raül Romeva que els permetrà sortir tres dies per setmana de la presó.

Al "FAQS" també es conversarà amb Ramon Espadaler, secretari general d'Units per Avançar i diputat del Grup Socialista-Units per Avançar, per saber amb qui vol anar en les pròximes eleccions.

¿Què voten els militars 39 anys després del cop d'estat del 23-F? Respon Luis Gonzalo Segura, extinent de l'Exèrcit de Terra i autor d'"El ejército de Vox".

En plena tramitació al Congrés dels Diputats de la llei de l'eutanàsia, volem conèixer l'opinió de Ramona Maneiro, la dona que va ajudar a morir el tetraplègic Ramón Sampedro.

I l'endemà de la publicació del nou disc de Sopa de Cabra, el programa parlarà amb Gerard Quintana i Josep Thió, que també actuaran al "Preguntes freqüents".

A més, el programa comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés. A les cadires hi haurà els periodistes Neus Tomàs, Miquel Ramos, Gemma Liñán i Javier Gállego.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut