Cristina Puig
Cristina Puig
Dissabte, a les 22.05

Marta Vilalta, Elsa Artadi, Carlos Carrizosa i Krzysztof Charamsa, a "Preguntes freqüents"

Demà, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig per omplir les nits de dissabte d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Marta Vilalta, portaveu i secretaria general adjunta d'ERC; Elsa Artadi, diputada de JxCat; Carlos Carrizosa, president del grup parlamentari de Ciutadans; Cristina Fallarás, autora del llibre 'El evangelio según María Magdalena"; Krzysztof Charamsa, capellà gai expulsat del Vaticà, i sor Lucía Caram. L'actuació musical anirà a càrrec de Neus Borrell i Bru Ferri.

A "Preguntes freqüents", en ple debat d'investidura de Pere Aragonès, s'analitzarà com es presenta la segona votació del candidat republicà amb Marta Vilalta, portaveu i secretaria general adjunta d'ERC; Elsa Artadi, diputada de JxCat i Carlos Carrizosa, president del grup parlamentari de Ciutadans, entre d'altres convidats.

A les portes de la Setmana Santa es parlarà sobre el paper de la dona a l'Església amb la periodista Cristina Fallarás, autora del llibre 'El evangelio según María Magdalena", Krzysztof Charamsa, capellà gai expulsat del Vaticà, i amb sor Lucía Caram.

Pilar Rahola conversarà amb la periodista Karmele Marchante i a més el programa tindrà la col·laboració de Quico Sallés.

A cadires de periodistes aquesta setmana hi haurà Iva Anguera, Pablo Tallón, Tian Riba i Bea Talegón.

Aquest dissabte l'actuació musical anirà a càrrec de Neus Borrell i Bru Ferri.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

 

Anar al contingut