Marta Romagosa, nova presentadora de l'informatiu "Catalunya al dia"

La periodista Marta Romagosa és la nova directora i presentadora de l'informatiu territorial "Catalunya al dia", de Catalunya Informació, que comença el dilluns 16 de setembre i que en aquesta nova etapa s'emetrà de dilluns a divendres, de 13 a 14 h.
Marta Romagosa.
Marta Romagosa.

"Catalunya al dia" és un informatiu de quilòmetre zero de Catalunya Informació, pensat per connectar els oients, encara més, al territori. Sense oblidar el pols de l'actualitat general, l'espai buscarà a partir de dilluns, 16 de setembre, a les 13.00, amb direcció i presentació de Marta Romagosa, explicar amb profunditat què passa en l'entorn més pròxim; des de les activitats polítiques, socials i econòmiques dels pobles i ciutats de Catalunya, fins als problemes dels barris, passant per la cultura feta des de les entitats. Per fer-ho, compta amb un equip tècnic i humà de corresponsals desplegats arreu del país amb els quals arribarà a tots els racons de les comarques de Girona, Barcelona, Tarragona, Lleida, les Terres de l'Ebre, els Pirineus i la Vall d'Aran.

Marta Romagosa (Cornellà de Llobregat, 1967) és periodista i escriptora. Treballa a Catalunya Ràdio des de l'any 1991. Ha estat editora del "Catalunya matí", del "Catalunya vespre" i de l'informatiu del migdia, cap de cultura dels Serveis Informatius, realitzadora de programes com "El mirall" o "L'opció personal", i durant anys ha format part de l'equip d'"El matí de Catalunya Ràdio". En l'anterior temporada, presentava les notícies cada matí a Catalunya Informació. El 2011 va rebre el premi Ràdio Associació de Catalunya a la millor professional. El 2017 es va estrenar en la ficció amb el volum de relats "Tots els noms del desig". El 2018 va publicar "22 homes i un desig" i aquest setembre ha publicat "La Polaroid i altres relats" (tots tres, a l'editorial Rosa dels Vents).

 

catradio.cat

Anar al contingut