Mariona Carulla destaca que el Palau de la Música ha de ser un centre de difusió cultural

Carulla és des d'aquesta matinada la nova presidenta d'Orfeó Català-Palau de la Música, després d'aconseguir una àmplia majoria a les eleccions.

La nova presidenta de l'Orfeó Català-Palau de la Música, Mariona Carulla, ha afirmat en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, que la institució que encapçala hauria de ser un centre de difusió no només musical sinó en tot l'àmbit cultural.

Carulla vol cuidar especialment "la programació artística del Palau de la Música i també la cultural perquè el Palau també ha de ser una font d'irradiació cultural". La presidenta de l'Orfeó Català també pensa destinar "una gran dedicació i un gran esforç als cors. Estic en contacte permanent amb els directors. Tenen molta il·lusió i sempre volen millorar".

Mariona Carulla ha aconseguit aquesta matinada una àmplia majoria a les eleccions a la presidència. Ha obtingut prop de 600 vots i el seu opositor, Enric Enrech, 260. Un cop escollida, Carulla ha dit que comença "una nova etapa" i ha deixat clar que treballarà per recuperar el prestigi de l'entitat, malmès per Félix Millet. Ho ha garantit als socis, però també s'ha adreçat als mecenes i patrocinadors: "Tenen tota la garantia que les seves aportacions seran ben gestionades, des del rigor i la transparència".

catradio.cat/mati
Anar al contingut