"Nosotros no nos mataremos con pistolas" ©Max Merz

Maria Ripoll roda "Nosaltres no ens matarem amb pistoles", amb la participació de TV3

Avui comença el rodatge de la dramèdia "Nosaltres no ens matarem amb pistoles", la nova pel·lícula dirigida per Maria Ripoll i produïda per Lina Badenes, per a Turanga Films, i Belén Sánchez, per a Un Capricho de Producciones, i que compta amb la participació de TV3.

La pel·lícula, ambientada i rodada en un poble de la costa del País Valencià de tradició de pescadors, està escrita per Víctor Sánchez i Antonio Escámez i és l'adaptació per a la gran pantalla de l'obra teatral homònima de Víctor Sánchez Rodríguez, guanyadora del Premi Max a Millor Autoria Revelació 2016.

La cinta està protagonitzada per Ingrid García-Jonsson, Elena Martín, Joe Manjón, Lorena López i Carlos Troya. Tots interpreten un grup d'amics que es retroben al poble després d'anys sense veure's per celebrar una efemèride especial.

Sinopsi:

Mentre el poble es prepara per celebrar la festa major, la Verge de la Mar, la Blanca s'esforça perquè la primera paella que prepara a la seva vida li quedi perfecta. Ha aconseguit reunir els seus amics de tota la vida després d'anys de no veure'ls. Uns van intentar obrir-se camí a la ciutat, altres a l'estranger i un es va quedar al poble. Tots són a la trentena i senten que la joventut se'ls escapa. Les seves existències transiten entre la precarietat laboral, el desencant i un continu tornar a començar. La paella s'allarga fins al vespre, entre revelacions de secrets, retrets i equívocs. I, per fi, arriba la revetlla: la prova que el món continua girant mentre les vides dels protagonistes semblen trontollar i més que mai es necessitaran els uns als altres per tirar endavant.

 

Des del seu debut al cinema amb "Lluvia en los zapatos", Maria Ripoll s'ha convertit en una de les directores més taquilleres del panorama espanyol, amb títols com "Ahora o nunca", o "No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas". Ripoll considera que aquesta nova pel·lícula "és un retrat generacional de rabiosa actualitat, un drama amb bones dosis de comèdia que, en alguns moments, pot ser esquinçadorament nostàlgica". 

 

"Nosaltres no ens matarem amb pistoles" gravita al voltant de la joventut perduda, el temps que es va esfumar i que s'intenta recuperar sovint de manera desesperada, i la capacitat i necessitat, també cada dia més actual, de reinventar-se.

A les productores, Lina Badenes i Belén Sánchez, que juntes ja van produir la multipremiada cinta "La innocència", de Lucía Alemany i amb la participació de TV3, aquesta història les va atreure immediatament pel seu to "coral, estiuenc i àcid. Nosaltres pertanyem a una generació que ha pogut reivindicar la diferència i volem posar el focus en qüestions clau del nostre temps, i fer-ho de manera interessant i, alhora, divertida i descarada".

"Nosaltres no ens matarem amb pistoles" és una producció de Turanga Films i Un Capricho de Producciones i compta amb el suport de l'Institut Valencià de Cultura, l'Institut Català de les Empreses Culturals, TV3, À Punt Mèdia i IB3, amb la producció associada d'AMC i Pasarela i el patrocini de Vermú de Reus i Cerveza Turia. L'encarregada de la distribució serà Filmax.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut