L'equip de "MoodZ"
L'equip de "MoodZ"

Maria Bouabdellah visita la Fundació Arrels al "Revolucionàries"·de "Mood Z"

"Mood Z", l'espai de continguts creats per joves i destinats als joves, que TV3 distribueix en exclusiu a les plataformes i xarxes socials que més els agraden, oferirà, aquesta vuitena setmana d'emissió, uns continguts d'actualitat amb entrevistes, col·laboracions, reportatges i les seccions ja habituals que ofereixen els col·laboradors, influencers i activistes del programa, cadascun amb l'estil propi que el caracteritza i tots junts construint cada setmana "Mood Z".

Un equip de periodistes i activistes encapçalat per Marina Vallejo (@MarinaVallejo_), Aleix Manzano (@aleixmanzanotv) i Gerry Querol (@revolucionari99) acosten cada setmana l'entreteniment, l'actualitat i la cultura als més joves a "Mood Z", la fàbrica de continguts digitals de TV3, per parlar de l'actualitat i de tot allò que interessa a aquesta generació Z.

La oferta de continguts que ofereix el programa s'articula a través de píndoles de vídeo, a Instagram, Twitter  i TikTok, les xarxes que més fan servir els joves. A Youtube, a més, el programa hi publica un vídeo amb la història principal del dia i un resum amb el millor de la setmana, i hi té un consultori "live" setmanal.

Tots aquests continguts també estan disponibles a TV3alacarta.

A partir de demà, "Mood Z" oferirà els següents continguts

Dissabte 28

IG: El Sergi Cano ens farà un repàs de l'actualitat dels mitjans a "Cultura mediàtica": l'estrena de "Senyora Isabel" a TV3, la gala d'Eurovisió Júnior, el primer llibre de Pol Gise i la mort de l'actriu Montserrat Carulla.

S'estrena la secció "Famosos en 1 minut", en què Berti analitzarà, de manera irònica, Hèctor Rimbau.

Diumenge 29

IG: Carla Junyent, que està d'Erasmus a Bèlgica, porta receptes, per a adolescents, a "Cuina de supervivència". Aquesta setmana explicarà com es fa un bròquil al forn.

La Mercè i el Gerry surten al carrer, a la secció "La iaia de Catalunya", per ensenyar-se a ballar mútuament. Ella li ensenyarà la salsa i el twist, mentre que el jove mostrarà les seves tècniques de "perreo".

IG live: "Mongeta", amb Víctor Figueroa, tornarà a obrir les portes per parlar sobre xarxes socials, música, debat i continguts interactius.

Dilluns 30

YT: El "Revolucionàries" de dilluns, de la mà de Maria Bouabdellah, aquesta setmana segueix un grup de voluntàries de la Fundació Arrels a l'enquesta a persones sense llar. Veurà l'ajuda que ofereix Arrels als sensellar i parlarà de com ha afectat la Covid-19 les persones més vulnerables.

Dimarts 1

IG: A "Conversex", Víctor Figueroa i Laia Patau parlen del poliamor amb dues noies poliamoroses.

YT: La Marina Vallejo entrevista la Samantha Gilabert, concursant d'OT 2020, que presenta el seu primer disc i explica com està vivint aquesta nova etapa.

Dimecres 2

IG: A "La generació de la il·lusió", el Sanyes visita el Gerard Gumbau, jugador del Girona FC, per descobrir si el món de l'esport té relació amb el de la màgia.

"ART Z" parlarà amb Joana Fornós sobre el seu documental "The bass of women" i comptarà amb una actuació musical molt especial.

Dijous 3

YT:  A "Joves amb història", la Marina Vallejo parlarà amb dues persones transsexuals sobre les problemàtiques socials a què ha de fer front aquest col·lectiu.

Divendres 4

IG: El Miquel Unzué portarà la seva píndola de crítica satírica dels temes d'actualitat més candents. 

"Mood Z" és una producció de TV3 amb la col·laboració de La Bombilla Media.

Enllaç a la nota de premsa:

 

tv3.cat
www.tv3.cat/moodz

instagram.com/moodztv3
twitter.com/moodztv3
youtube.com/moodztv3 
tiktok.com/moodztv3

Anar al contingut