Paula Alós i Mari Pau Huguet reben els reis d'Orient
Paula Alós i Mari Pau Huguet reben els reis d'Orient
Dimecres, a les 18.55

Mari Pau Huguet i Paula Alós, dues generacions per una nit de reis màgica

Demà dimecres, a les 18.55, TV3 i el canal Super3, emetran, simultàniament, el programa especial "Nit de Reis" per viure la cavalcada de reis amb dues presentadores ben contraposades: el retorn d'una històrica presentadora de TV3 com Mari Pau Huguet i una jove debutant en els programes en directe com Paula Alós.

El salt generacional que hi ha entre les dues presentadores permetrà gaudir de dos estils de presentació, dos llenguatges, dues formes de comunicar i la visió de dues generacions. Tot per arribar als dos públics de la cavalcada de reis: els adults i els més petits.

La mataronina i jove xef Paula Alós està al capdavant de la cuina del programa del canal Super3, "Manduka". Als 8 anys es va fer famosa després de guanyar la quarta edició del concurs de cuina de TVE "MasterChef Júnior". Després de quatre temporades de "Manduka" i 50 capítols plens de dietes saludables i atractives per als mandúkers, Paula Alós s'ha convertit un referent dels súpers, que té continguts amb molt d'èxit a Instagram i les plataformes digitals.

Mari Pau Huguet es va incorporar a TV3 el 25 d'abril del 1986, amb només 22 anys i ha acumulat el rècord de ser la presentadora amb més hores de televisió en directe. En el seu currículum, programes com "Bon dia, Catalunya", "Com a casa", "L'hora de Mari Pau Huguet", "En directe Mari Pau", "Bojos pel ball", "Crònica d'avui", "Connexions", "Dies de tele", "Zona de ball", "En directe" i "Tvist". I també un munt d'experiència en nombroses transmissions: cavalcades de Reis, festes de la Mercè, campanades, entre altres

Per aquest motiu, Paula Alós no ha dubtat a demanar ajuda a la Mari Pau quan ha rebut l'encàrrec de presentar la cavalcada. Totes dues presentaran aquesta "Nit de Reis" de manera conjunta.

"Nit de Reis" tornarà a dur la màgia d'aquella nit a les llars catalanes. El programa viurà l'arribada dels Reis amb el pailebot a la ciutat de Barcelona i seguirà el pas de la cavalcada pels principals carrers de la capital catalana. Aquest any, la cavalcada de Barcelona ve carregada de novetats! La més destacada i sorprenent serà que ses Majestats arribaran junts en una sola carrossa i nova, i estrenaran vestuari amb mascareta i banda sonora. També que hi haurà algunes novetats en alguna de les carrosses com la de Barcelona, la de l'Estel o la dels Carboners Reials. I atenció perquè, a banda de tot això, hi haurà un nou patge bastant impressionant: l'Olmut, amb més de 7 metres d'alçada.

A peu de carrer, el Daviditsme, presentador de "Top or fail" al canal Super3, seguirà el pas de les carrosses amb la seva desimboltura habitual, i aprofitarà per fer preguntes entre el públic i mostrar els divertits reportatges especials que ha preparat.

"Nit de Reis", a més, comptarà amb la presència de la parella de cantants Miki Núñez i Sara Roy, que explicaran els seus records i anècdotes de les Nits de Reis, parlaran dels seus projectes professionals, hauran de passar un divertit test a l'estil dels de Tik Tok i cantaran el seu èxit conjunt "Tot és més fàcil".

També es rebrà la visita d'un pastisser mundialment famós i amb molts lligams amb el tortell de Reis: Cristian Escribà, que explicarà la història d'aquest dolç, curiositats, alguns trucs de com fer-lo i deixarà a l'audiència visitar el seu obrador, on se n'estan preparant amb motiu del dia de Reis.

Durant el programa, l'expert Amadeu Carbó, amb la seva capacitat didàctica habitual, ensenyarà curiositats de la historia dels Reis Mags, de les tradicions de molts punts del territori català i sotmetrà les dues presentadores a un divertit test al voltant d'aquesta nit màgica.

I encara més temps per augmentar coneixements amb un vídeo que ha preparat l'equip de l'"Info K" per saber diferenciar entre camells i dromedaris d'una vegada per sempre i en quin dels dos animals viatgen ses Majestats.

Aquells que vulguin conèixer la tradició històrica dels reis Mags, també veuran satisfeta la seva curiositat en una altra vídeo fet per Jordi Aguilera amb el seu rigor habitual.

Al llarg del programa, els més petits també viuran moments emocionants com el sorteig dels guanyadors de les dues superpaneres que aquestes dies fomenten la participació a la web del Super3, i també amb el Mic, un dels personatges preferits dels més petits, i que els recordarà que aquesta nit passen els Reis i han d'anar a dormir d'hora.

"Nit de Reis" compta amb la direcció d'Òscar Nogueira, la realització d'Emili Sala-Patau i la producció de Cristina Jorro. El guió correspon a Cristina Broquetas i Cristina Jimenez, la realització executiva a Ferran Molinas, la producció executiva a Muntsa Tarrés i la direcció executiva a Laia Servera.

tv3.cat

super3.cat

Anar al contingut