Marc Márquez tanca "El repte dels 7"

Després de l'entrevista a Aleix Espargaró, el "Tot gira" parlarà dissabte amb el pilot Marc Márquez en el setè capítol d'"El repte dels 7".

El tricampió del món de la categoria és l'últim dels set pilots catalans que passarà pels micròfons de Catalunya Ràdio, quan falta poc més d'un mes perquè comenci la competició. El "Tot gira" entrevistarà Marc Márquez demà a les 19.00 i, d'aquesta manera, es tancarà el cicle de converses amb els representants catalans al Mundial de Moto GP. Com valora els testos amb la nova moto? Quins seran els rivals que li posaran difícil revalidar el títol? Ha evolucionat la seva relació amb Rossi?

En aquesta temporada històrica pel nombre de pilots de casa nostra a la graella, 7 de 23, el "Tot gira", el "Tot costa" i "El Club de la Mitjanit" han parlat amb tots ells per avaluar les sensacions de cara al nou any. A més, tots han fet la seva particular "porra" sobre quin creuen que serà el podi final del campionat. Les respostes estan segellades en uns sobres que s'obriran a final de curs per comprovar si algú l'ha encertat.

El Mundial de MotoGP, a Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio tornarà a fer en directe totes les curses del Mundial, a l'"Univers MotoGP", amb Damià Aguilar i l'equip del "Tot gira". D'aquesta manera, Catalunya Ràdio es confirma com l'única emissora a tot el món que transmet, en directe i des dels circuits, tots els grans premis del Mundial de MotoGP.

Aquest 2017 es compleixen 30 anys de seguiment de Catalunya Ràdio al Mundial de motociclisme. És una temporada especial i s'estan preparant moltes sorpreses, com la publicació d'un llibre que repassa tot el que ha passat durant aquests 30 anys.

catradio.cat

catradio.cat/totcosta

catradio.cat/totgira

catradio.cat/club

Anar al contingut