Manuel Pastrana i Chakir El Homrani, a "Preguntes freqüents"

Demà, a partir de les 21.55, "Preguntes freqüents", presentat per Laura Rosel, mirarà de trobar respostes als interrogants de l'actualitat de la setmana. Els últims moviments del jutge Llarena, el documental "20-S" i l'acord de la UE en matèria d'immigració seran algun dels temes que es tractaran en el programa.

El bloc inicial del programa es dedicarà al "Sense ficció" titulat "20-S", emès dijous passat, el més vist del dia, i el segon més vist de la història, amb un resultat excel·lent,  amb una quota del 33,7% i 982.000 espectadors. També es parlarà dels darrers moviments del jutge Llarena, que ha donat de termini 2 dies als 14 membres del govern cessat pel 155 per pagar 2 milions de fiança per l'1-O.

Tot seguit, Laura Rosel entrevistarà el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies Chakir El Homrani. També conversarà amb Ska Keller, copresidenta del grup dels Verds al Parlament Europeu i activista. Amb ells es tractarà de l'acord de la UE en matèria d'immigració.

El programa, a més, emetrà una entrevista exclusiva, la primera a televisió, a Manuel Pastrana antic, subtinent de la Guàrdia Civil que es va infiltrar a ETA. Amb ell es parlarà de la lluita contra ETA, dels orígens dels GAL, de la seva participació al 23-F i de les clavegueres de l'Estat.

Rosel mantindrà una conversa amb Juan Manuel Sánchez Gordillo, alcalde de la localitat andalusa de Marinaleda des de fa 39 anys. Activista i de fortes conviccions d'esquerres, va protagonitzar una important polèmica quan va col·laborar en l'assalt d'un supermercat per a donar menjar al banc dels aliments.

I el programa acabarà amb una doble actuació de Paula Valls.

A cadires hi haurà els periodistes Jonathan Martínez, Joaquín Vidal, Odei A.Etxearte i Neus Tomàs. Joaquín Vidal és periodista i coautor de "Pastrana. En el nombre de la guerra sucia", el guàrdia civil  que intervindrà en el programa.

I, a més, els col·laboradors habituals de "Preguntes freqüents" oferiran les seves seccions: "La setmana de Pilar Rahola", "Les FAQs de Quico Sallés" i "L'accent diacrític de Maiol Roger".

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut