Manel Alías, rep el Premi Periodista de l'Any de la delegació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes  

El periodista de la CCMA Manel Alías ha rebut aquest divendres el Premi Periodista de l'Any per la demarcació de la Catalunya Central del Col.legi de Periodistes de Catalunya per la seva cobertura de la invasió russa a Ucraïna

El periodista Manel Alías (Berga, 1977), excorresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Rússia, ha estat guardonat amb el Premi Periodista de l'Any per la seva cobertura de la invasió russa a Ucraïna, que darrerament ja li ha valgut també el reconeixement d'altres premis del sector de la comunicació. 

La demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya ha reprès aquest any l'acte de lliurament dels seus premis anuals, al Berguedà. Els premis s'han entregat aquest divendres a la sala del Casino de Berga, en un acte obert al públic. 

Manel Alías és llicenciat en Comunicació Audiovisual per la UAB i des del 2001 és periodista a Televisió de Catalunya. Ha treballat en programes com l'"InfoK" i "La nit al dia", i també a informatius, on es va especialitzar en temes d'educació.  

Entre el 2015 i el 2021 va ser corresponsal de TV3 i de Catalunya Ràdio a Rússia, i ha estat enviat especial pels mateixos canals a la guerra d'Ucraïna. Ha realitzat quatre "30 minuts" i ha escrit dos llibres: "Rússia, l'escenari més gran del món" (2021) i "L'última victòria de l'URSS" (2022)

El periodista de la CCMA Manel Alías ha rebut també el Premi Nacional de Comunicació 2022 que atorga la Generalitat, ex aequo amb tots els periodistes, càmeres i professionals de la informació que han cobert la guerra d'Ucraïna pels mitjans catalans.  

Anar al contingut