La Paula amb el Jair i en Peyu, els convidats del primer capítol de la tercera temporada de "Manduka".
La Paula amb el Jair i en Peyu, els convidats del primer capítol de la tercera temporada de "Manduka".
Dissabte, a les 9.00

"Manduka" estrena la tercera temporada al Super3 amb en Peyu i Jair Domínguez de convidats

Aquest dissabte, 8 de maig, a les 9.00, el canal Super3 estrena la tercera temporada del programa de cuina "Manduka", presentat per la jove xef Paula Alós. Els primers convidats d'aquesta nova entrega seran en Peyu i Jair Domínguez, que comparteixen el programa televisiu "Bricoheroes" a TV3 i l'espai radiofònic "El búnquer" a Catalunya Ràdio. Durant el programa, es convertiran en herois del sushi.

Després de l'èxit d'audiència a la televisió i a les plataformes digitals del Super3 aconseguit en les dues primeres temporades, el programa de cuina "Manduka" torna al canal infantil amb l'estrena de la tercera entrega. Paula Alós presentarà 8 capítols nous d'aquest espai, que té molt bona acollida entre el públic infantil i juvenil: el dia de l'emissió és el més vist del canal i els vídeos que publica exclusivament al web són els més vistos a les plataformes del Super3.

"Manduka" torna amb els secrets del seu èxit: la Paula amb les seves peculiars i sorprenents converses amb els convidats, mentre cuinen unes receptes divertides i equilibrades, accessibles per als més petits. El programa manté l'aposta per dietes saludables i atractives per als mandúkers, amb un gran fons didàctic i divulgatiu de les receptes dissenyades per la prestigiosa Fundació Alícia.

Un cop més, els convidats seran cares conegudes de tots els sectors, que reconeixeran els més petits i els joves de la casa. Aquesta temporada, hi haurà els comunicadors Peyu i Jair Domínguez, que es convertiran en herois del sushi; les germanes Nebula, que faran una xocolatada tropical; la cantant Anaju, que prepararà uns pakores superfàcils, i el cantant dels Búhos, Guillem Solé, que farà un entrepà mediterrani. També passaran per la cuina del "Manduka" les artistes basques Twin Melody, amb un bon pollastre; la periodista Elisenda Carod, amb un "fish&chips challenge"; l'esportista Ari Sánchez, amb la milanesa número 1, i l'influencer Guillem Viladoms, amb una sopa cruixent.

A cada capítol, la Paula continuarà rebent "gadgets" de la seva amiga Pola, des del Japó, que manté el repte de sorprendre la jove xef i els seus convidats, que disposaran d'un minut per esbrinar per a què serveix aquell curiós estri de cuina. La Pola cada cop ho té més complicat, però segur que ho aconseguirà.

Una de les novetats de la temporada és que els convidats portaran un regal dedicat per sortejar entre els mandúkers a la web.

A més, el programa recuperarà la durada inicial de la primera entrega i farà 25 minuts, després de fer uns capítols més curts a causa de la pandèmia. D'aquesta manera, es podran fer unes receptes més elaborades, el ritme a la cuina  serà més fluid i relaxat, i encara hi haurà més moments de diversió.

 

Peyu i Jair, herois del sushi (dissabte, 8 de maig, a les 9.00) 

El primer capítol de la tercera temporada de "Manduka" té com a convidats els coneguts comunicadors i humoristes Peyu i Jair, que tindran el repte de cuinar un dels plats preferits de la Paula: el sushi. Els protagonistes de "Bricoheroes" a TV3 i "El búnquer" a Catalunya Ràdio, ompliran de riures, bogeria i imprevistos la cuina del programa.

El "gadget" segur que els sorprendrà, però el sabran fer servir? I la Paula, estarà preparada per als atacs de riure que li provocaran aquest parell? Aprendran a fer makis i nigiris, però per començar hauran de rentar set vegades l'arròs, com marquen els cànons tradicionals per fer sushi. 

 

A partir de la idea original i amb la direcció d'Òscar Nogueira, "Manduka" és una producció de l'Àrea d'Infantils i Juvenils de TV3, en col·laboració amb Antàrtida. La cançó del programa l'ha creat Marc Parrot i la interpreta la Paula.

 

super3.cat/manduka

#MandukaSuper3

 

super3.cat

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

Anar al contingut