"Manduka", del Super3, seleccionat al Kid's Innovation Day

El proper 28 de novembre se celebra la segona edició del Kid's Innovation Day, l'esdeveniment empresarial que té com a objectiu incentivar la reflexió al voltant de l'actualitat i el futur del sector infantil i familiar. El programa "Manduka", del Super3, ha estat seleccionat com un dels 10 projectes innovadors que es presentaran a la jornada.

L'esdeveniment se celebrarà el proper 28 de novembre a l'Auditori del Campus de la UPF del Poblenou entre les 9.00 i les 16.00. El Kid's Innovation Day està organitzat per Kid's Cluster amb el suport d'Acció, de la Generalitat de Catalunya, i la col·laboració de Sentinel, Haribo, Staedtler i Abacus Cooperativa.

La jornada reunirà més de 200 professionals de l'alimentació, l'educació, el turisme, el joc i la joguina, el lleure educatiu, l'oci familiar i els serveis de lleure, el món editorial, l'audiovisual, el material escolar, la salut i el màrqueting, entre d'altres, tots ells dedicats a oferir productes i serveis per als infants i les seves famílies.

A més a més, al llarg de tota la jornada i en paral·lel a les diverses conferències i sessions, tindrà lloc un "showroom" d'empreses i "start-ups" del sector en format de Marketplace. Entre aquestes conferències destaca un "pitching" de 10 projectes innovadors seleccionats d'entre molts presentats. El programa "Manduka" és un d'aquests deu. "Manduka" ha estat triat com a exemple de format televisiu innovador que posa l'infant al centre de l'acció, a diferència de la gran majoria de formats audiovisuals de cuina, on l'infant no deixa de ser l'ajudant o un simple espectador. També es valoren com a innovadors l'edat de la presentadora, el llenguatge audiovisual utilitzat en l'edició dels programes, així com la capacitat didàctica a partir de l'entreteniment.

L'objectiu d'aquesta trobada és generar sinergies entre les organitzacions participants i per detectar oportunitats al voltant dels reptes que comparteixen a través d'una jornada inspiradora i transformadora. En el seu segon any, l'esdeveniment mantindrà l'esperit àgil i dinàmic de l'anterior edició i estarà estructurat en diferents parts pensades per incentivar la innovació i la interacció entre els assistents.

tv3.cat/super3

 

Anar al contingut