Cristina Puig
Cristina Puig
DISSABTE, A LES 22.05

Maixabel Lasa, José Luis Ábalos i els macrobotellots, a "Preguntes freqüents"

Dissabte, a les 22.05, a TV3, una nova edició de "Preguntes freqüents", presentat per Cristina Puig, per omplir la nit d'informació rigorosa, mirada alternativa i entreteniment vinculat a l'actualitat. Serà amb Maixabel Lasa, viuda de Juan Mari Jáuregui; José Luis Ábalos, exministre de Foment i exsecretari d'Organització del PSOE; Imma Viudes, portaveu del sindicat SAP-FEPOL, i la periodista Emma Zafón.

Al programa d'aquesta setmana, Cristina Puig entrevistarà Maixabel Lasa, viuda de Juan Mari Jáuregui, polític socialista assassinat per ETA el 2000. Uns anys després de l'assassinat del seu marit, Lasa es va trobar amb dos dels assassins penedits. Iciar Bollain ha traslladat aquesta història a la gran pantalla a "Maixabel", pel·lícula que lluita aquests dies per aconseguir la Concha d'Or al Festival de Cinema de Sant Sebastià.

Cristina Puig també conversarà amb José Luis Ábalos, exministre de Foment i exsecretari d'Organització del PSOE, després de la seva sortida del govern espanyol. El polític valencià era una de les persones de la màxima confiança de Pedro Sánchez.

Les últimes setmanes s'han incrementat els macrobotellots, que han provocat problemes d'ordre públic. Per parlar-ne, el programa comptarà amb Imma Viudes, portaveu del sindicat SAP-FEPOL, i Emma Zafón, periodista i autora del llibre "No iba a salir y me lié".

A més, es comptarà amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Nacho Corredor i amb la col·laboració de Quico Sallés.

L'actuació musical anirà a càrrec de Ramon Mirabet, que interpretarà la cançó "Another man done gone".

tv3.cat/preguntesfrequents
facebook.com/FAQSTV3
twitter.com/FAQSTV3
instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut