Màgic Andreu "Al cotxe"
Màgic Andreu "Al cotxe"
DILLUNS, A LES 23.45

Màgic Andreu i Manolo García pugen "Al cotxe"

Dilluns, 10 de desembre, a les 23.45, s'emet un altre capítol d'"Al cotxe", després de "Natura sàvia". El Màgic Andreu i Manolo García, dos artistes que aquest any col·laboren en La Marató de TV3, són els convidats que acompanyen Eloi Vila "Al cotxe".

Màgic Andreu: "He pagat bastant car tenir una amant que es diu màgia."

El Màgic Andreu participa en La Marató i apadrina el debut professional d'un jove que vol ser mag i que va conèixer a l'hospital quan era un nen malalt de càncer. Puja "Al cotxe" i Eloi Vila el porta a l'Hospital Clínic, on fa de voluntari.

El mag repassa la seva trajectòria: els seus inicis a l'escenari amb quatre actuacions diàries, el pas per la televisió i la gran popularitat que va comportar, i la feina actual a la seva escola de màgia. En una conversa divertida i molt personal, parla de la seva infantesa, de les relacions familiars i de les dificultats per compaginar feina i vida de parella. També revela que cada any passa uns quants mesos al Nepal, amb una ONG, per ajudar els nens del carrer.

Manolo García: "Abans de ser músic vaig fer dinou feines diferents."

Manolo García ha col·laborat amb el disc de La Marató i hi ha versionat la cançó "Mai és tard" del seu setè treball en solitari, "La geometría del rayo". Mentre va fent gira, no para de rebre premis. Puja "Al cotxe" i Eloi Vila el porta a l'estació de Sants.

El cantant parla dels seus orígens humils, de la relació amb els pares i de la importància de la música a la seva vida. Diu que sempre li va agradar molt l'art, de jove va estudiar a la Llotja, però que tenia claríssim que volia convertir-se en músic. Malgrat totes les dificultats, i amb el suport silenciós de la mare, va lluitar molt i finalment ho va aconseguir. Explica que la feina el fa feliç, que es cuida molt, que se sent jove i que mentre vagi acomplint somnis no es farà vell.

 

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3

Anar al contingut