DILLUNS, A LES 23.45

Màgic Andreu i Manolo García pugen "Al cotxe"

Dilluns, 10 de desembre, a les 23.45, s'emet un altre capítol d'"Al cotxe", després de "Natura sàvia". El Màgic Andreu i Manolo García, dos artistes que aquest any col·laboren en La Marató de TV3, són els convidats que acompanyen Eloi Vila "Al cotxe".
Actualitzat
Màgic Andreu "Al cotxe"

Màgic Andreu "Al cotxe"

Màgic Andreu: "He pagat bastant car tenir una amant que es diu màgia."

El Màgic Andreu participa en La Marató i apadrina el debut professional d'un jove que vol ser mag i que va conèixer a l'hospital quan era un nen malalt de càncer. Puja "Al cotxe" i Eloi Vila el porta a l'Hospital Clínic, on fa de voluntari.

El mag repassa la seva trajectòria: els seus inicis a l'escenari amb quatre actuacions diàries, el pas per la televisió i la gran popularitat que va comportar, i la feina actual a la seva escola de màgia. En una conversa divertida i molt personal, parla de la seva infantesa, de les relacions familiars i de les dificultats per compaginar feina i vida de parella. També revela que cada any passa uns quants mesos al Nepal, amb una ONG, per ajudar els nens del carrer.

Manolo García: "Abans de ser músic vaig fer dinou feines diferents."

Manolo García ha col·laborat amb el disc de La Marató i hi ha versionat la cançó "Mai és tard" del seu setè treball en solitari, "La geometría del rayo". Mentre va fent gira, no para de rebre premis. Puja "Al cotxe" i Eloi Vila el porta a l'estació de Sants.

El cantant parla dels seus orígens humils, de la relació amb els pares i de la importància de la música a la seva vida. Diu que sempre li va agradar molt l'art, de jove va estudiar a la Llotja, però que tenia claríssim que volia convertir-se en músic. Malgrat totes les dificultats, i amb el suport silenciós de la mare, va lluitar molt i finalment ho va aconseguir. Explica que la feina el fa feliç, que es cuida molt, que se sent jove i que mentre vagi acomplint somnis no es farà vell.

 

tv3.cat/alcotxe
twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlcotxeTV3