Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
Dijous, 23 de gener, a partir de les 8.00

L'última hora dels efectes del temporal Gloria, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dijous, 23 de gener, a partir de les 8.00, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, repassarà l'última hora de les incidències provocades pel temporal. Es parlarà amb Protecció Civil i amb els redactors d'Informatius desplaçats al territori.

A les 08.45, la tertúlia amb Nuno Caiola, investigador de l'IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries); Narcís Prat, catedràtic d'Ecologia de la UB, i Tomàs Molina, meteoròleg. La tertúlia s'allargarà fins a les 11.00 i dedicarà una estona al seguiment del judici a l'antiga direcció dels Mossos a l'Audiència Nacional, amb Domènec Subirà i Roser Parera des de l'Audiència Nacional, i Marc Jurado des de l'exterior de l'Audiència Nacional.

Mario Gas, Serena Vergano i Mar Ulldemolins presenten "Maestro Fellini"

A les 11.00, "El galliner", amb Àlex Gorina, Alfons Gorina i Gemma Ruiz. Demà, amb motiu del centenari del naixement del cineasta Federico Fellini, els actors Mario Gas, Serena Vergano i Mar Ulldemolins parlaran de l'espectacle "Maestro Fellini", que representen al Teatre Akadèmia de Barcelona fins al 16 de febrer.

El director teatral Manuel Dueso, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats el director teatral Manuel Dueso, que dirigeix l'obra "Pensem. (Pausa). A la merda!" a la La Villarroel de Barcelona fins al 2 de febrer, i l'oient Ferran Canyas.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

#DinsTeu

Anar al contingut