Dimecres, a les 22.05

L'últim sopar d'estiu, a "Joc de cartes"

Demà, dimecres, 2 de setembre, a les 22.05, TV3 emet l'últim sopar del "Joc de cartes" de la temporada d'estiu. El concurs gastronòmic líder d'audiència de TV3, presentat per Marc Ribas, apaga els fogons i treu les estovalles, però abans s'acomiada amb un sopar molt especial i els millors moments d'un estiu en què més d'un milió d'espectadors han vist en algun moment "Joc de cartes".

A les 23.10, TV3 recupera el capítol en què Marc Ribas busca el millor restaurant amb caràcter del Pla d'Urgell.

Aquest dimecres, a l'últim sopar d'estiu, els espectadors tornaran a gaudir amb el duel gastronòmic mexicà que van protagonitzar el Juan Carlos i el Jon, sense deixar de banda la Teresa amb les seves emocions a flor de pell i un atac de riure molt porcí. També podran reviure les ganivetades que van volar a Cambrils tot buscant el millor restaurant de tradició familiar entre el Xavi de Casa Macarrilla i el Llorenç del Denver. El programa recordarà els restaurants amb més encant de la Costa Brava, on no hi havia patates al caliu ni anxoves al gust de tothom, i també els moments més divertits durant els àpats als xiringuitos del Baix Llobregat.

A més, repassarà les errades del Marc Ribas i dels concursants en unes preses falses que mai no han vist la llum fins ara.

 

Bona audiència al "prime time" estiuenc

L'edició estiuenca del concurs gastronòmic tanca l'agost amb una audiència mitjana de 343.000 espectadors i una quota del 17,8%, en un estiu en què 1.342.000 espectadors han vist, com a mínim, un minut d'algun dels 4 programes de "Joc de cartes". El capítol més vist ha estat l'emès el 19 d'agost, dedicat al restaurant amb més encant de la Costa Brava, que va liderar la franja d'emissió amb 387.000 espectadors i una quota del 20,3%. En el panel d'espectadors de GfK, el programa obté una valoració global de 8,0 punts.

Pel que fa a l'audiència digital, aquest estiu "Joc de cartes" ha obtingut una mitjana setmanal de 37.650 usuaris únics i 87.150 reproduccions en directe i a la carta. El segon, tercer i quart capítols han estat els programes de TV3 més vistos a la carta de la setmana que es van emetre. El més vist ha estat el segon, que buscava el millor restaurant de tradició familiar de Cambrils, amb 63.600 reproduccions.

 

El millor restaurant amb caràcter del Pla d'Urgell

A les 23.10, es podrà tornar a veure el capítol en què Marc Ribas buscava el millor restaurant amb caràcter del Pla d'Urgell. En aquesta ocasió, "Joc de cartes" visita la cuina casolana i tradicional de les Vinyes del Mig, a Bell-lloc d'Urgell, un restaurant que destaca per la brasa i per l'energia i l'alegria de la cap de sala, Mariana Morar, i el caràcter genuí del propietari, Miquel Amorós.

La segona parada per la comarca lleidatana és a Mollerussa, a El Racó d'en David, de David Maroto i Albert Llop, una parella amb molta empenta i ganes de mostrar uns menús elaborats amb plats fets amb molt de xup-xup.

La ruta acaba a Fondarella, concretament a L'Atrevit Gastrobar, amb els germans Eduard i Lorena Carulla, en un espai gastronòmic on ofereixen una proposta de cuina moderna i fusió perfecta per compartir, ell amb les mans a la cuina i ella a la rebosteria.

 

"Cartes en joc" a l'Alt Vinalopó

I pels que s'hagin quedat amb ganes de més capítols, a les 00.25, la nit es tancarà amb un tercer "Joc de cartes". En aquest cas, "Cartes en joc", la versió valenciana del concurs de restaurants, que s'emet a TV3 fruit d'un acord d'intercanvi amb À Punt Mèdia. Aquest dimecres s'emetrà el capítol sobre els millors plats de cullera de l'Alt Vinalopó.

 

tv3.cat/jocdecartes

facebook.com/JocdecartesTV3

twitter.com/JocdeCartesTV3

instagram.com/JocdeCartesTV3

Anar al contingut