"L'últim partit", rècord de la temporada del "Sense ficció" i líder de la seva franja

TV3 lidera l'audiència de dimarts amb una quota del 14,3%. El "TN Vespre" lidera el rànquing dels programes més vistos del dia i és el més vist de l'any. El documental del "Sense ficció", "L'últim partit", lidera la seva franja d'emissió i fa rècord de la temporada del programa.

Dia de rècords, ahir a TV3. Si el documental del "Sense ficció", "L'últim partit: 40 anys de Johan Cruyff a Catalunya", va establir el rècord de la temporada amb 475.000 espectadors i una quota del 14,4%, l'edició del "TN Vespre", programa més vist del dia, va establir el rècord del més seguit de l'any, amb 702.000 espectadors de mitjana i una quota del 22,3%. Aquesta xifra ha quedat només a 1.000 espectadors del que fins ara ha estat el "TN Vespre" més vist de la temporada, que es va emetre el dia 8 de desembre, i va confirmar, un cop més, la gran acceptació dels informatius de TV3.

El segon programa més vist d'ahir va ser el "TN Migdia" que van seguir 550.000 persones i va tenir una quota del 26,7%. El va seguir, en tercer lloc, "L'últim partit", el documental de "Sense ficció", mentre que "La Riera", un dia més, va liderar la sobretaula amb 426.000 espectadors  i un 22% de quota, va ser el quart dels programes més vistos del dia.

tv3.cat

                                                                        

Anar al contingut