"Love me not"
"Love me not"

"Love me not" i "Els dies que vindran", amb participació de TV3, nominades al Festival de Cinema de Rotterdam

El dia 23 de gener comença el Festival de Rotterdam que se celebrarà fins al 3 de febrer a la ciutat holandesa. Les pel·lícules "Els dies que vindran" i "Love me not", amb participació de TV3, estan nominades als premis Tiger i Signatures

"Els dies que vindran", la nova pel·lícula de Carlos Marques-Marcet, presenta el relat d'una parella durant els nou mesos d'embaràs. La pel·lícula explora les dificultats de compartir amb l'altre l'experiència profundament transformadora d'aquest procés. Protagonitzada per María Rodríguez i David Verdaguer, és una de les vuit nominades al premi Tiger que s'entregarà durant el festival. A més, serà l'estrena oficial d'aquesta nova pel·lícula.

El mateix passa amb "Love me not", de Lluís Miñarro, que es presentarà al Festival de Rotterdam el dia 26 de gener. A més, el film està nominat en l'apartat de Signatures. Protagonitzada per Ingrid García-Jonsson i Francesc Orella, es basa en el mite bíblic de Salomé i es divideix en dues etapes: la primera es transporta al 2006 a l'Orient Mitjà en un destacament militar, i la segona, a l'actualitat.

"Els dies que vindran"

La Vir (María Rodríguez) i el Lluís (David Verdaguer) fa només un any que surten junts quan descobreixen que estan "embarassats". Durant nou mesos se seguirà l'aventura d'aquesta jove parella barcelonina, el gir enorme que farà la seva vida, les pors i alegries, les seves expectatives i realitats, que durant l'embaràs creixen.

"Love me not"

En Yokanaan està en una presó enmig del desert, entre barracons, considerat terrorista per uns i profeta pels altres. La pel·lícula es troba en el terreny de l'ambivalència on tindrà lloc la lluita per la raó, la seducció, l'erotisme i la violència. Aquesta és la metàfora per arribar al nus de la qüestió: la repressió genera monstres.

 

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut