DIUMENGE, A LES 9.00

"L'origen d'en Rínxolman", al tercer capítol del programa de màgia "Wowzzy Baboom!"

Aquest diumenge, 26 de gener, a les 9.00, el canal Super3 emet un nou capítol la segona temporada de "Wowzzy Baboom!", el programa que ensenya als petits de casa a fer màgia i a transformar la quotidianitat en una gran aventura plena d'imaginació on tot és possible i res és el que sembla.
"L'origen d'en Rínxolman", al tercer capítol de "Wowzzy Baboom!"
"L'origen d'en Rínxolman", al tercer capítol de "Wowzzy Baboom!"

Els súpers que els agraden els superherois estan d'enhorabona, perquè, en el tercer capítol d'aquesta temporada, "L'origen d'en Rínxolman", que s'emetrà aquest diumenge a les 9.00, ha arribat l'heroi que necessita la ciutat.

En les diverses seccions en què s'organitza l'episodi, els súpers podran aprendre a fer diferents trucs de màgia: A "El truc del truc", s'aprendrà a omplir un got amb aigua. Al "Visionarium", els protagonistes del programa menjaran una xocolata que no s'acaba mai. Al "Fit Dit", els súpers aprendran a lligar-se els cordons amb molt d'estil. I per acabar, a "El Gran Baboom", en Wowzzy ensenyarà als petits de casa una caixa amb una sorpresa.

El programa s'emet cada diumenge a les 9.00.

"Wowzzy Baboom!"

"Wowzzy Baboom!" és un programa en què el Wowzzy és el presentador i protagonista. El seu nom ve de "Wow!" que és l'onomatopeia de sorpresa que desperta en Wowzzy i la seva màgia en qui la veu. I "Baboom!" és l'onomatopeia d'explosió, aparició, desaparició... quan es fa la màgia. Totes les paraules juntes formen el nom del programa, a més de ser la "cantarella" que recita sempre el Wowzzy quan fa un truc de màgia. És el seu particular "Abracadabra!"

Al programa no només hi ha el Wowzzy, també hi destaca el seu amic, en Marc, que té un gran somni: convertir-se en un gran mag com ho era el seu avi. El problema és que encara està lluny de ser un gran mag. Cada cop que intenta un truc, el resultat és el mateix: un desastre. Els acompanya la Sister, que és la germana del Wowzzy, que va desaparèixer i ara és una autèntica llauna.

A "Wowzzy Baboom!", la màgia és quotidiana i la quotidianitat és excepcional. I és que amb el Wowzzy les coses més bàsiques de la quotidianitat es converteixen en una aventura tan al·lucinant com ho són els misteris de la màgia. El programa desperta la imaginació, fa créixer la creativitat, genera empatia amb els espectadors, incentiva la observació, millora la comunicació i posa en valor l'esforç. Un programa que ensenya a fer màgia, però en el qual hi ha un humor desenfrenat, sense restriccions, sovint surrealista, ja que en aquest món de màgia no hi ha regles, ni codis, ni convencions preestablertes.

super3.cat

facebook.com/clubsuper3