Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dimecres, a partir de les 8.30

L'organització de les eleccions el 14F, a "Els matins"

Demà, dimecres, a partir de les 8.30, una nova edició d'"Els matins", presentada i dirigida per Lídia Heredia. Com s'hauran d'organitzar les eleccions el 14F, si finalment el TSJC obliga a fer-les en aquesta data? Ho explicarà Ismael Peña-López, director general de Participació Ciutadana de la Generalitat.

Entrevista amb Lorena Roldán

La número dos de la candidatura del PP a les eleccions catalanes, l'exdiputada de Ciutadans Lorena Roldán, serà entrevistada per Lídia Heredia.

Un any del Gloria

"Els matins" farà demà una edició especial, amb Pere Bosch des del delta de l'Ebre, per analitzar, des de tots els punts de vista, el futur del Delta. Un any després del temporal Gloria, repassarem quins efectes encara hi perduren, també a la Tordera i al Ter.

Les pressions per anar al Zendal

Se li preguntarà a Ángela Hernández, de l'Associació de Metges i Titulats Superiors de Madrid, què hi ha de cert en les denúncies que els deixen sense feina si no accepten anar al nou Hospital Zendal i què estan negociant amb la Comunitat.

Tot està per dir

Es convidarà al plató del programa dos reporters, Tomàs Alcoverro i Plàcid Garcia-Planas, perquè parlin del llibre que han publicat amb les memòries del corresponsal al Pròxim Orient.

La taula d'"Els matins"

Gemma Ubasart i Antonio Baños comentaran l'actualitat del dia. I s'hi incorporarà Mayka Navarro per repassar les notícies relacionades amb els successos.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut